SVAĐA KARLEUŠE I MIKIJA O KOJOJ JE SRBIJA BRUJALA! Pčelar iz Kupinova razbesneo folk divu – “Ti si čovek SELJAK” (VIDEO)

Showbizz

SVAĐA KARLEUŠE I MIKIJA O KOJOJ JE SRBIJA BRUJALA! Pčelar iz Kupinova razbesneo folk divu – “Ti si čovek SELJAK” (VIDEO)

O legendarnoj svađi Karleuše i Mikija svi su pričali.

Jelena Karleuša 2009. godine ušla je u VIP izdanje rijalitija “Veliki Brat”, doduše samo kao gost i tamo je provela 24 časa. Svi su tada čekali Jelenin susret sa Mirom Škorić, jer je već tada vladala netrpeljivost između nje i Cece, ali su se njih dve, na iznenađenje gledalaca, izljubile tri puta.

Jelena je tada bila u drugom stanju sa drugom kćerkom, Dragan Marinković Maca se šalio da je “dete njegovo”, a Miki Đuričić je uspeo i da se zakači s njom prvo veče i da je naljuti.

“Muzika koju ti pevaš i koju predstavljaš, ti si oličenje prošlih vremena, ludila, turbo folkovi i čuda. Ti si jedan od predstavnika turbo folka”, konstatovao je Miki.

“Nisi u pravu. Pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Turbo folk je zaslužan za događanja u devedesetim? Mene tvoje mišljenje ne interesuje, niti bilo koga. Ali ti možeš da ga izneseš”, rekla je Karleuša.

“Ma, ja mislio da su tvoje pesme divne, i treba i deca da ih slušaju”, dodao je ironično Miki.

“Verujem da ti je velika čast što sediš s nama ovde, kao da smo jednaki, a naravno da nismo jednaki”, arogantno je zaključila Karleuša, a Miki joj je uzvratio da jedino nisu jednaki po količini novca koji imaju na računu.

“Kako možemo biti jednaki, ti u banci imaš ko zna koliko para. Samo po tome nismo jednaki…”, rekao je Miki što je Karleušu naljutilo:

“Ti si čovek seljak iz Šipova, odakle si već… Niti me interesuje niti ću ikada zapamtiti odakle si”, poručila je folk zvezda.

“Ala si se ti naljutila.. samo sam rekao da mi se ne sviđa muzika, ona se naljutila “, dodao je Miki.

Podsetite se svađe JK i Mikija o kojoj je tada Srbija brujala i pogledajte kako je Karleuša tada izgledala!(mondo.rs)