Usred 21. rođendana saopštila roditeljima da je verena za POLUBRATA, pa ih je i ovom tajnom nokautirala

Svijet

Usred 21. rođendana saopštila roditeljima da je verena za POLUBRATA, pa ih je i ovom tajnom nokautirala

Korisnica Reddita objavila je priču koja je prethodno osvanula na kanadskoj Fejsbuk grupi “That’s it, I’m wedding shaming” (“To je to, posramljena sam na venčanju”) i koja je podigla dosta prašine zbog svoje tematike i “škakljivosti”.

Žena je istakla kako ne bi imala ništa toliko protiv samog čina da se ne radi o muškarcu koji je nju zlostavljao u detinjstvu.

– Sestra je znala da sam prolazila kroz pakao s našim polubratom, ali je i pored svega stala na njegovu stranu. I ne samo to. Kao što sam napisala, sada se udaje za njega. Teško je opisati kako nam se roditelji osećaju zbog svega – piše dvadesettrogodišnja Kanađanka i nastavlja:

– Polubrat je četiri godine stariji od moje sestre, dakle ima 25 godina. Kada je ušao u period puberteta, svašta mi je radio. Ćutala sam, nisam imala nameru da išta ikada kažem ocu i maćehi. Međutim, sestra je usred proslave 21. rođendana prvo saopštila da se udaje za njega, a onda ih je nokautirala otkrićem za mene, da me je verbalno i fizički maltretirao kada sam imala između 12 i 15 godina. Maćeha, odnosno njegova majka bila je zgrožena. Plakala je. Ni ona, a ni naš otac nisu odobrili ovu vest – napisala je ona.

Kanađanka je bila revoltirana sestrom i zbog toga što nije ni znala da je sa njihovim polubratom uopšte bila u vezi.

– Odnos su očito vešto krili od nas. To je osoba koja je more mojih drugarica u srednjoj školi okretala protiv mene. Širio je laži o meni, govorio da sam ku..a. Ne znam zašto je to radio, nikad ga nisam pitala jer godinama skoro i da nisam pričala s njim – ističe korisnica Reddita.

Korisnici Reddita, ali i pomenute Fejsbuk grupe nisu mogli da sakriju razočaranje odlukom njene sestre.

“Meni je to incestuozno i bolesno. Odrastali ste svi skupa, a i on te je maltretirao. Kakva je osoba tvoja sestra?”, “Kloni ih se ako si pametna”, “Znači dok te je on šikanirao, sestra ti je maštala o njemu? Grozno”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)