(VIDEO) OSTAVIO ŽENU I OŽENIO TAŠTU, A RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 23 GODINE: Zanemećete od reči koje je majka uputila ćerki!

Zanimljivosti

(VIDEO) OSTAVIO ŽENU I OŽENIO TAŠTU, A RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 23 GODINE: Zanemećete od reči koje je majka uputila ćerki!

U mnogim bračnim situacijama uvek se ističe loš odnos između supruga i tašte, odnosno ženine majke, do te mere da postoje hiljade viceva na taj račun.

Retko ko može da predvidi da bi između tašte i zeta mogla u nekom momentu da se razvije ljubav, a ta retka situacija dogodila se u Rusiji, gde se žena udala za svog bivšeg zeta, nakon što ga je njena ćerka napustila.

Naime, Galina Žukovskaja (76), posle jednog nesrećnog braka, pronašla je u osmoj deceniji ljubav svog život i to ni manje, n više nego njenog 53-godišnjeg bivšeg muža svoje ćerke Vjačeslava Žukovskog.

Vjačeslav je služio zatvorsku kaznu za ubistvo kada je upoznao bivšu suprugu Elenu, sa kojom se venčao u zatvoru.

Međutim, brak nije potrajao, a ona ga je napustila odmah nakon što je odslužila zatvorsku kaznu.

Posle raskida Vjačeslav je utehu našao kod bivše svekrve Galine, koja mu je pružala podršku u trenucima kada nije imao nikog, a vremenom se između njih dvoje rodila ljubav.

Nakon što je ovaj slučaj postao viralan, Galina i Vjačeslav su gostovali na jednoj ruskoj televiziji, gde su govorili o svom braku i uopšte o životu.

Galina je u nekoliko emisija prethodno kazala da jena ćerka čini sve kako bi prekinula taj brak.

– Elena je ljubomorna na mene, kao i na Vjačeslava. Ne može da se pomiri sa tim da se volimo i da smo u braku. Niko joj nije kriv, ona je nejga ostavila. Da je bila sa njim u braku i nakon što je izašla iz zatvora, možda se između nas dvoje ne bi razvilo to što se razviilo. Ona bi verovatno najviše volela da budem sama – istakla je Gaina.

I ona i njen 23 godine mlađi suprug dodaju da se mnogo vole i da se njihov odnos osim ljubavi zasniva na razumevanju i poštovanju.

Pre nekoliko godina su kazali da bi želei da postanu roditelji, ali su u međuvremenu odustali od te ideje, prenosi Pervi kanal. (Espreso / Objektiv)