Radnik hotela dobio čudan poziv i saznao da je nasledio BOGATSTVO: Nakon toga doneo je neočekivanu odluku

Svijet

Radnik hotela dobio čudan poziv i saznao da je nasledio BOGATSTVO: Nakon toga doneo je neočekivanu odluku

Nesvakidašnje iznenađenje doživeo je Turčin Taskin Dasdan, radnik Korumar hotela u Ajdinu, kad je primio telefonski poziv iz Velike Britanije. On je tokom tog razgovora saznao da je nasledio “malo bogatstvo” od nedavno preminulog Engleza Čarlsa Džordža Kortnija koji je svake godine dolazio u pomenuti hotel.

Dasdan je počeo raditi da radi u popularnom odmaralištu 1990. godine i s godinama se sprijateljio s Kortnijem.

– Čarls je često pričao s osobljem i bio je popularan gost. U hotelu sve tretiramo jednako. Ponašamo se prema njima kao da su porodica, a ne turisti – istakao je Dasdan za turske medije, prenosi The Sun.

Otkrio je kako je znao da je Kortni darežljiv jer mu je jednom dao novac za obrazovanje njegove dece, ali je kazao da nikad nije očekivao ništa više od njega i da ga je zaprepastila vest o tome da će upravo on naslediti najveći deo bogatstva.

Uprkos neočekivanom naslijeđu, Turčin je najavio kako će da nastavi da raditi u pomenutom hotelu.

Saznao je za bogatstvo kad su hotel kontaktirali službenici iz Velike Britanije tražeći da razgovaraju s nekim od osoblja.

– Dobili smo telefonski poziv iz Engleske nakon što je Čarls umro i rekli su nam da nam je ostavio značajan deo svoje imovine – kazao je.

Osim njega još nekoliko zaposlenika hotela nasledilo je novac.

Koliko je tačno ko dobio nije poznato, no zna se da je u slučaju Dasdana dovoljno da ne mora više nikad da radi. (objektiv.rs)