Šta sve čeka učesnike Zadruge 5? Pratiće ih 150 kamera, imaće drugačiji enterijer i moraće da ovo ispune!

Showbizz

Šta sve čeka učesnike Zadruge 5? Pratiće ih 150 kamera, imaće drugačiji enterijer i moraće da ovo ispune!

Do sada smo gledali četiri sezone Zadruge. Od nedjelje, 5. septembra kreće posljednja sezona ovog rijalitija, kada će nam se predstaviti stari i novi intrigantni takmičari.

Produkcija je potvrdila neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Bijelu kuću, gledaoci će saznati upravo prve večeri.

I u novoj,sezoni učesnici će biti smješteni u Bijelu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vrijeme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će dijeliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako se navodi, ovog puta imaće mnogo više igara na jezeru, kako ljeti, tako i zimi.

Nove učesnike “Zadruge 5” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova pratiće život ukućana. (kurir.rs)