SVIĐA MU SE MAJA: Istina isplivala na površinu – Zvezdan sve PRIZNAO: “Samo sam za jednu stvar LAGAO!”

Showbizz

SVIĐA MU SE MAJA: Istina isplivala na površinu – Zvezdan sve PRIZNAO: “Samo sam za jednu stvar LAGAO!”

Za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Dušica Jakovljević dala je riječ Jovani Tomić Matori kako bi prokomentarisala odnos Zvezdana Slavnića i Maje Marinković.

– Ispada Miljana da si voljela Bebicu, pristao je na to i šta sad tjeraš inat? Ja mislim, kao što sam pričala ranije, da su Bebica i Marija znali, očekivala sam da će se vratiti Bebici, ali ispada sada da tjera inat Zoli zbog Anite – rekla je Matora.

– Ovde su dešavanja kao na traci. Svima je dat pristup da rade šta hoće. Oni sami od sebe prave žrtve i dželate, samo kako ko. Zvezdan ima pritisak koji mu teško pada, ali mu priča sa Majom odgovara. Itekako mu nije svejedno, šta god Ana da kaže, nije mu svejedno. Ja se nikada nisam mešao u tu njihovu priču. Odlično poznajem odnos Anđele i Zvezdana – rekao je Mića.

– Poštujem Zoričino mišljenje, ja imam drugačije. Ako uzmemo u obzir prošlu nedjelju i sve što se izdešavalo. Ako ćemo tako, baš sam razmišljala, onda mi to djeluje kao da neće da bude ni sa jednom i da tera inat na drugoj strani ili da dokaže da se devojke svakako lože na njega. Što? Da pokaže da bi svaka bila sa njim ili da hoće sa njim priču. Da nije prijateljsko, nije, da se ne lažemo, flert postoji – rekla je Tomićeva.

– Po ovome što oni pričaju ispada da bi Zvezdan od prvog dana bio sa Majom, ispada da je obmanuo Anđelu, što je ružno i nije tačno – rekla je Zorica.

– Ne, ispada da mu sada Maja odgovara, jer nije u vezi – dobacio je Mića.
– Maja mu se odmah dopala kao neko sa kim bi se družio. Ja sam doživjela to prilaženje kao: “Šta je ovo?”, bio je flert, ali je još uvijek mislila na mene. Desila mu se Anđela, on Maju sebi ne bi dozvolio, jer bi bio haos. Nije mogao slobodno da se druži sa Majom dok je bio sa njom, sada je slobodan, pa se druži sa njom. Neće biti veza. Da se ovako družio sa Majom dok je bio sa gospođicom histeričnom, bio bi haos. Zvezdan, Maja i ja smo sedeli na kauču i rekao mi je: “Kaži kakva mi je, kao film”, meni je dovoljna ta rečenica da vidim kako je on gleda – rekla je Ana.

– Ja sam samo za jednu stvar lagao – rekao je Zvezdan. (balasevizam.novi.ba)