SVOG 42 GODINE STARIJEG DEČKA UPOZNALA SA 16: Roditelji su pokušali sve jer im je bilo MUKA DA OVO GLEDAJU…

Zanimljivosti

SVOG 42 GODINE STARIJEG DEČKA UPOZNALA SA 16: Roditelji su pokušali sve jer im je bilo MUKA DA OVO GLEDAJU…

Ursula Grzelak (19) i Najdžel Thorpe (61) u srećnoj su ljubavnoj vezi već tri godine, uprkos velikoj starosnoj razlici od 42 godine. Mlada studentkinja upoznala je svoga odabranika u Oxfordu, kada je 2016. iz Poljske otišla posetiti rodbinu u Velikoj Britaniji. Tada je imala svega 16 godina.

Oboje su se našli na istoj porodičnoj proslavi jer je Nigel bio prijatelj Urszuline tetke. Par se zaljubio na prvi pogled. Dve nedelje posle, Urszulina se tetka posvađala s partnerom i odlučila kako ona i njena rođaka treba na neko vreme ostati kod Najdžela. To je samo dodatno pojačalo privlačnost koju su oboje osetili na proslavi.

“Bila sam vrlo entuzijastična i puna pozitivne energije kada sam shvatila da se zaljubljujem u njega. Kao da su mi osećaji prema njemu davali snagu za dalje. Postala sam prilično opsednuta njime”, priznala je studentkinja u razgovoru za Daily Mail.

Njihovu je vezu dodatno učvrstila zajednička ljubav prema metal muzici. Ursula kaže kako ju je impresionirala bogata kolekcija koju joj je pokazao njen dečko na početku veze.

“Čim sam na njegovim policama videla CD-ove i ploče svojih omiljenih bendova, odlučila sam da će mi to biti izgovor za duge razgovore. Slušali smo muziku zajedno i poverovala sam da ona ima posebnu moć. Muzika doista povezuje ljude”, rekla je mlada Poljakinja.

Iako su njihovi osećaji bili obostrani, ovom nesvakidašnjem paru nije bilo lako. “Kada sam došla kući i rekla roditeljima, oni su pobesnili na mene i želeli su me rastaviti od Najdžela. To što su mi oduzeli mobitel i internet nije me sprečilo da ostanem u kontaktu s njime jer naši su osećaji postajali sve snažniji i snažniji”, ispričala je Ursula.

Sada su njeni roditelji prihvatili činjenicu da im ćerka ljubi 42 godine starijega muškarca, no javnost ih i dalje ne štedi negativnih komentara i tračeva. “Ljudi nas nazivaju bolesnima i kontroverznima. Upiru prstom u nas na ulici”, požalila se novinarima.

Nakon što je završila srednju školu, Ursula je napustila rodnu Poljsku i otišla živeti kod Najdžela. Par se u budućnosti planira venčati, ali ne i imati decu. (Espreso.co.rs/Net.hr)