CECA TRAŽI ZAŠTITU, NAJAVILA I TUŽBU! Evo šta se desilo NAKON PRVOG SNIMANJA ZVEZDA GRANDA

Showbizz

CECA TRAŽI ZAŠTITU, NAJAVILA I TUŽBU! Evo šta se desilo NAKON PRVOG SNIMANJA ZVEZDA GRANDA

Pjevačice Ceca Ražnatović i Lepa Brena našle su se u neprijatnoj situaciji i postale žrtve prevare. Naime, na internetu su se pojavile lažne reklame u kojoj pjevačice, navodno, hvale proizvode koji liječe parazite i koji tope masne naslage.

Na jednom sajtu osvanula je reklama za preparat za mršavljenje koji, navodno, reklamira Ceca Ražnatović.

Folk zvijezda je tako postala žrtva prevare, budući da su se na pomenutom sajtu pojavile i njene lažne izjave, o tome kako je navodno oduševljena proizvodom koji joj je, navodno, pomogao da smrša.

Ceca je zbog toga morala da preduzme određene mjere i potraži zaštitu, budući da nikada nije koristila niti reklamirala pomenuti proizvod.

– Radi se o prevari. Čula sam da se ista situacija desila još nekim javnim ličnostima. Primorana sam da tužim firmu koja stoji iza ovog krivičnog djela – rekla je Ceca ovim povodom.

U sličnoj situaciji našla se i Lepa Brena, a njeno ime je zloupotrebljeno u reklami za proizvod koji liječi parazite.

– Bez moje dozvole se koristi moj lik, prikazuje intervju koji im nikada nisam dala i reklamira proizvod koji nikada nisam koristila. Zato vas upozoravam i obavještavam da se ja sa istim preparatom nikada nisam lečila. Zbog lažnog reklamiranja ovog preparata ću podneti sve moguće pravne sankcije. Voli vas vaša Brena – napisala je pjevačica na društvenim mrežama. (haber.ba)