Filipov otac nestao bez traga: Celo selo tražilo ga s njegovim sinom, a onda je otkrivena užasna tajna

Svijet

Filipov otac nestao bez traga: Celo selo tražilo ga s njegovim sinom, a onda je otkrivena užasna tajna

Samo jedan čovek imao je osećaj šta se tu zaista dogodilo

Sedamdesetdevetogodišnji Truman Ngujen iz Severne Virdžinije ubijen je u svojoj kući u Fols Čerču, dok je za ovaj zločin ovih dana optužen njegov 19-godišnji sin Filip.

Mladi Amerikanac javio je pre dve nedelje svima u selu da mu je otac nestao, znajući da će se kad-tad primetiti da ga nema. Ljudi su se dali u poteru, ali niko osim jednog čoveka nije mogao da pretpostavi da je sin, inače “fin momak iz kraja”, kako su Filipa doživljavali, mogao da učini nešto ovako jezivo.

Taj čovek bio je Trumanov najbolji prijatelj. On je policiji posle nekoliko dana intenzivne potrage rekao da tu nisu čista posla i da je znao kako se Truman sa Filipom u poslednje vreme nije dobro slagao, kao i da je mladić nekoliko puta želeo i da se fizički obračuna sa ocem, prenosi WTOP.

Ne zna se ko je došao na tu ideju, pretpostavlja se policija, ali posle nekoliko dana potrage za Trumanom, organi reda došli su do kuće u kojoj su živeli otac i sin i rešili su da je “pročešljaju”, uključujući i dvorište.

Tamo su pronašli sveže zakopanu rupu koju su potom otvorili. U raki se nalazilo telo nedavno preminulog Trumana. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijen.

Filip se trenutno nalazi u pritvoru bez prava na kauciju.

– Ovo je peti put u 2021. da imamo slučaj porodičnog ubistva. Ili je sin digao ruku na oca, ili ćerka na majku. Bilo je tu i ubistava među braćom. Uznemirujućem trendu ovakvih zločina kao da nema kraja u ovom okrugu – rekao je Kevin Dejvis, šef policijskih stanica u Ferfeks okrugu. (objektiv.rs)