Majka uhapšena jer je pomogla sinu da PRETUČE vršnjaka: Kada je policija došla, dala im je užasan izgovor

Svijet

Majka uhapšena jer je pomogla sinu da PRETUČE vršnjaka: Kada je policija došla, dala im je užasan izgovor

Tridesetogodišnja Ešli Rafin sa Floride uhapšena je nakon što je učestvovala u prebijanju jednog učenika srednje škole koju pohađa i njen sin.

Ešli je privedena nakon što se na Fejsbuku pojavio snimak tuče u Indian Trails školi u Palm Koustu, prenosi FCSO.

Na snimku se videlo kako je majka sa još jednim momkom, najverovatnije prijateljem njenog sina držala srednjoškolca koji je potom udaran u lice i stomak.

Udarce je zadavao Ešlin sin koji je potom i vikao na srednjoškolca govoreći mu da “sada baš i nije tako opasan kako priča po školi”. Majka je za to vreme sina ohrabrivala da nastavi da ga tuče.

Nakon što je srednjoškolac uspeo da se nekako oslobodi Ešli i još jednog momka koji ga je držao, Rafinova je, verovali ili ne, iz džepa izvukla šoker i onesposobila ga je momentalno.

Kada je uhapšena, Ešli Rafin rekla je policiji da je cela priča laž, kao i da je ona samo pokušavala da odvrati sina od incidenta sa problematičnim srednjoškolcem.

Policajci su tada u stanici pokazali snimak majci koja je shvatila da više ništa ne može da kaže u svoju odbranu, jer se jasno videlo da je držala momka hrabreći svog sina da nastavi da ga tuče.

– Ova žena svakako neće dobiti nagradu za ‘majku godine’. Nulta je tolerancija prema odraslima, naročito prema roditeljima, koji učestvuju u sukobima svoje dece. Deca moraju da od roditelja dobijaju pozitivne, a ne ovakve smernice za razvoj. Rafinova je prešla sve granice – rekao je Rik Steli, policajac iz okruga Flager na Floridi.

Ešlin sin i njegov prijatelj koji je s njom držao srednjoškolca, takođe su kažnjeni. (objektiv.rs)