Očuh joj svaki dan ulazio u kupatilo dok se TUŠIRA, a onda ga je na ovaj način prevaspitala (VIDEO)

Zanimljivosti

Očuh joj svaki dan ulazio u kupatilo dok se TUŠIRA, a onda ga je na ovaj način prevaspitala (VIDEO)

Neimenovana devojka sa TikToka požalila se da ima očuha koji baš i ne vodi računa o osnovnim normama ponašanja kada je reč o poštovanju nečije privatnosti i intime.

Ona je otkrila da joj otac svakodnevno upada u kupatilo dok se tušira, što je počelo jako da joj smeta.

Pritom je naglasila kako joj ni majka ništa nije uradila po tom pitanju da očuhu skrene pažnju na nekulturno ulaženje u toalet bez kucanja. Zato je TikTokerka preuzela stvari u svoje ruke.

Na aplikaciji se uz snimak pohvalila činjenicom da je kupila dve spravice za blokiranje neželjenih i iznenadnih ulazaka u kupatilo.

– Kad imaš očuha koji smatra da je u redu ulaziti svakodnevno u kupatilo dok se tuširaš. To radi svaki dan – napisala je ona na TikToku i dodala:

– Tako mi je drago što sam ovo kupila – rekla je pokazavši svojevrsne spravice koje blokiraju ulaz u kupatilo kad ključa nema.

Njen snimak pogledalo je više od osam miliona ljudi, dok su mnogi koji su je lajkovali savetovali da što pre popriča sa očuhom.

“Ne sa majkom, već sa njim. Moraš ga postaviti na svoje mesto u kući”, “Obrati pažnju da se tu kod njega ne kriju neke druge namere dok ti ulazi u kupatilo”, bili su neki od saveta koji je dobila od TikTokera. (objektiv.rs)

https://www.tiktok.com/@magizmo_/video/6984917583409466629?sender_device=pc&sender_web_id=6962057174567536133&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0