Napao je lopov sa pištoljem u restoranu, pa ga prevaspitala: Reakcija gazde ju je zauvek UNIŠTILA (VIDEO)

Svijet

Napao je lopov sa pištoljem u restoranu, pa ga prevaspitala: Reakcija gazde ju je zauvek UNIŠTILA (VIDEO)

Razmišljala je samo kako da se odupre nasilniku

Radnica lanca restorana Subway u SAD suspendovana je nakon što je zaštitila sebe i radnju u kojoj radi posle napada lopova sa pištoljem.

Araceli Sotelo ostala je u neverici posle događaja koji je mogao životno da je ugrozi u Rokfordu.

Na snimku koji je obišao svet vidi se kako lopov u restoranu vadi pištolj i preti joj u nadi da će tako od Araceli dobiti torbu, ali i sav novac iz kase.

Ono što nije mogao da očekuje je da će Araceli srčano braniti radnju i sebe, te da će poleteti na njega i napasti ga pesnicama, piše WTVO.

– Vrištala sam, zvala pomoć dok sam čekala da vidim kako će da reaguje. Na kraju sam morala da se borim s njim. Uzela sam mu pištolj i tada je ustuknuo. Bio je manji od mene. Kad sam ga prvi put gurnula, osetila sam da mogu da ga savladam – kaže Araceli.

https://www.youtube.com/watch?v=xtqeV9d1lXw&feature=emb_logo

Umesto da joj poslodavac u najmanju ruku čestita na hrabrosti i nagradi je za trud i požrtvovanje, ona je doživela najveće poniženje u životu.

Video je okačila na TikToku i on je za kratko vreme došao do 10 miliona pregleda. Dok su je pratioci hvalili zbog reakcije, lancu restorana Subway nije se dopalo što ga je postavila na mreže.

– Suspendovana sam zbog ovog incidenta. Videli su da sam ga okačila i rekli mi da će me suspendovati ako odmah ne obrišem snimak. I to su mi tražili da obrišem sve snimke, znači i one koji su drugi preuzeli i objavljivali. Nerealna molba od njih. Videli su da je snimak svuda ostao i suspendovali su me. Ogorčena sam kao nikad pre – rekla je Araceli.

Sada je pravdu u svoje ruke preuzela njena majka Silvija Ovijedo. Angažovala je advokata i prikupila na mrežama više od 15.000 dolara kako bi ga platila jer želi da tuži Subway.

Iz čuvenog lanca restorana nisu želeli ni da negiraju, ali ni da potvrde da je žena koja se suprotstavila lopovu suspendovana. Jedino što su rekli je da su zabrinuti zbog svega što se dogodilo.

– Zabrinuti smo oko incidenta u Rokfordu. Tražimo strpljenje svih dok se ne otkrije šta se dogodilo – reči su portparola Subway-a.

Korisnici društvenih mreža šokirani su saznanjem da je Araceli suspendovana zbog toga što je spasavala svoj život i inventar firme za koju radi. (objektiv.rs)