Porodica ŠLOGIRANE žene postavila kameru u sat: Kada su videli šta radi njena negovateljica, POBESNELI su

Svijet

Porodica ŠLOGIRANE žene postavila kameru u sat: Kada su videli šta radi njena negovateljica, POBESNELI su

Negovateljica je uhvaćena kako krade od starije žrtve moždanog udara od strane njene porodice koja je postavila tajnu kameru skrivenu u sat.

Šokantni snimci prikazuju Šeron Vilkok (48) koja krade od žene za koju je trebalo da se brine. Takođe je snimljeno kako Vilkok maltretira Silviju Villiams. Ćerka gospođe Villiams Džejni Hajns stavila je uređaj za snimanje u sat u dnevnu sobu svoje majke kako bi uhvatila Vilkokovu kako uzima novac.

Video prikazuje Vilkokovu kako otvara torbu gospođe Villiams, i pretura po njoj. U jednom trenutku ona čak gleda na sat, potpuno nesvesna da zuri pravo u skrivenu kameru:

Ali drugi snimci su pokazali nešto još gore. Vilkok, koji je gospođu Villiams poznavala od detinjstva, viđena je kako preti penzionerki. Uhvaćena je na snimku kako preti da će isključiti televiziju ako se gospođa Villiamsne presvuče u spavaćicu.

U drugom incidentu čulo se da je Vilkok penzionerki govorila da je umorna i da želi da se vrati kući dok se gospođa Villiams borila da se sama skine, a to nije mogla da uradi zbog paralize na levoj strani koju je izazvao moždani udar. Porodica je snimke predala policiji, a Vilkokova je dobila zasluženu kaznu. (objektiv.rs)