Dijana saznala da je najbolja drugarica ZALJUBLJENA u nju, pa otkrila nešto što joj je RAZORILO porodicu

Svijet

Dijana saznala da je najbolja drugarica ZALJUBLJENA u nju, pa otkrila nešto što joj je RAZORILO porodicu

Korisnica TikToka potpisana kao Dijana šokirala se kada je saznala da joj tata vara mamu s najboljom prijateljicom, a svi zajedno su radili u porodičnom restoranu.

Ona je potom otkrila kako sumnja da je njena drugarica u koju je imala neizmerno poverenje, bila zaljubljena i u nju samu i da je pokušavala da je zavede. No, Dijana je rekla da je “strejt”, da je zanimaju isključivo muškarci i da su joj takve ideje degutantne.

– Mislim da je Grečen u jednom trenutku bila zaljubljena i u mene, ali sam je odbila pa je očito prešla na mog tatu – ispričala je Diana (23) na svom TikToku.

Bivšu prijateljicu u videu je nazvala “Grečen” jer mrzi to ime.

Dijana isprva nije imala pojma ko je osoba s kojom joj otac ima aferu, no kasnije joj je situacija psotala kristalno jasna.

– Jadna moja mama, došla je na posao i tako se izvikala na tu devojku da je gostima u celom restoranu bilo neprijatno – priča Dijana u svom videu, dodajući da su usprkos tome, tata i njena bivša najbolja prijateljica nastavili svoju ljubavnu vezu.

Kako kaže, mama je zapravo ta koja je otkrila da je muž vara, no Dijana nije ni u najluđim snovima pomišljala da bi to bila njena najbolja prijateljica.

– Bilo smo jako bliske jer smo sve vreme zajedno radile na poslu jer imamo porodični restoran, a školujem se od kuće, pa mi je ustvari bilo vrlo teško da upoznajem druge ljude – zaključuje Dijana.

Sve ovo zvuči kao jedna meksička sapunica, ali i potvrda da takvi scenariji postoje i u stvarnom životu. (objektiv.rs)