Vlasnik restorana izbacio MAJKU sa BEBOM napolje: Video šta radi, pa je napao – “idi, životinjo!”

Zanimljivosti

Vlasnik restorana izbacio MAJKU sa BEBOM napolje: Video šta radi, pa je napao – “idi, životinjo!”

Videvši šta se dešava, on je prišao njenom stolu i rekao joj da ode

Jedna majka je doslovno izbačena iz restorana i rečeno joj je da se “nikada više ne vraća” nakon što je dojila svoju novorođenu bebu dok je čekala da joj se porodica pridruži.

Naime, Rubi Miden i njen muž Aron nedavno su dobili drugo dete i odlučili su da provedu prijatno popodne sa svojim porodicama. Stigli su rano i beba je bila gladna pa ju je Rubi diskretno dojila, okrenuta prema zidu, ali ubrzo je prišao vlasnik restorana i zamolio ih da odu.

Aron je upitao šta nije u redu, ali vlasnik restorana u Vašingtonu, nije detaljno objasnio u čemu je problem i samo im je rekao da se više nikada ne vraćaju, pre nego što je na internetu nazvao Rubi “životinjom”.

Nakon incidenta, Aron je na Fejsbuku objasnio šta se dogodilo, a takođe je podelio i poruku vlasnika restorana.

– Rečeno mi je da izađem iz restorana večeras i da se nikad ne vratim, nakon što sam 45 minuta sedeo čekajući uslugu sa svojom šestogodišnjom nećakinjom i dvogodišnjim sinom. Nije nam ni objasnio zbog čega – rekao je Aron i potom dodao:

– Vlasnik restorana je tada nastavio da nam govori zašto smo izbačeni. Očigledno je imao problem sa mojom ženom koja je dojila našeg tek rođenog sina. Moja žena se oseća užasno i postiđeno, a tamo se više nikada neću vratiti.

A poruka vlasnika restorana, ostavljena ispod Aronovog komentara glasila je:

– Hvala, nikada više nemojte da dovodite i dojite vaše derište u mom restoranu.

A kako biste vi reagovali i situaciji ovog novopečenog tate i majke? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)