Krenula u kafić da se nađe sa prijateljima, pa joj se desilo nešto što niko ni neprijatelju ne bi poželeo

Svijet

Krenula u kafić da se nađe sa prijateljima, pa joj se desilo nešto što niko ni neprijatelju ne bi poželeo

Učiteljica Sabina Nesa (28) pronađena je mrtva u parku nedaleko od mesta gde je stanovala u Grinviču. Ona je nestala u subotu uveče, a telo je pronađeno 24 sata kasnije i sumnja se da ju je ubio nepoznati muškarac.

Policija je pokrenula istragu posle saznanja da je Sabina krenula da se nađe sa priajteljima u jednom pabu, ali je na putu do tamo nestala.

– Sabina nikad nije stigla u pab i smatra se da je ubijena dok je prolazila parkom – rekao je detektivski inpektor Džo Geriti iz Metropolitanske policije.

Sabina je bila učiteljica u jednoj osnovnoj školi u jugoistočnom Londonu.

Njen rođak Zubel Ahmed rekao je za BBC da je porodica i dalje u šoku i da nekoliko dana posle njene smrti niko ne može da poveruje šta se dogodilo.

– Svi smo zaista skrhani. Njeni roditelji su apsolutno šokirani, neutešni su. Užasna je sama pomisao da im je neka kukavica usmrtila ćerku. Iskreno, bila je najljubaznija osoba koju ste mogli da upoznate. Njeno srce bilo je kao zlato, ni za koga nije imala nijednu ružnu reč – naveo je Ahmed.

Lisa Vilijams, direktorka osnovne škole u kojoj je Sabina radila, rekla je da je bila briljantna učiteljica, ljubazna i brižna prema učenicima.

Sabina je od prošlog leta radila u osnovnoj školi, a pre toga je tri godine provela pomažući onima koji ne govore engleski jezik, da nauče veštine i tehnike konvezacije.

Studirala je sociologiju na Univerzitetu u Griniču, pre nego što je kasnije postavla nastavnica. (objektiv.rs)