Profesorka otpuštena posle odnosa sa učenikom u kolima: Prepiska među njima donela je obrt

Svijet

Profesorka otpuštena posle odnosa sa učenikom u kolima: Prepiska među njima donela je obrt

Želela je da ga vodi na plažu i to se i dogodilo

Profesorka Tejlor Anderson (38) sa Floride, uhapšena je nakon što je otkriveno da je imala intimni odnos sa srednjoškolcem, kapitenom lakros tima škole.

Prema informacijama koje je policija Manati okruga podelila sa javnošću, Andersonova je zavela učenika na srednjoškolskoj Akademiji u Bradentonu posle serije ćaskanja s njim nakon nastave.

Učenik, čiji identitet nije otkriven, priznao je u policiji da je imao dva odnosa sa Andersonovom i to u njenim kolima na obližnjoj plaži. Istraga je pokazala da su se nalazili u večernjim satima, kao i da je Tejlor insistirala na se*su u odnosu na učenika.

Nakon što je dobila otkaz, Andersonova je bila pred gubljenjem licence za rad, ali tada je policija saopštila da postoje indicije da odnos nje i učenika nije bio “jednosmeran”.

Prema pisanju lokalnih medija, policija je analizom prepiske profesorke i učenika utvrdila da je on zapravo bio taj koji je posle prvog odnosa u kolima inicirao naredni, jer mu se dopalo kako je sve izgledalo. Ipak, status učenika u školi i pored toga nije ugrožen.

Prepiska njih dvoje krenula je na jednoj društvenoj mreži, a potom se prenela na SMS poruke. Andersonova je prvi put predložila učeniku da ga pokupi posle škole kolima i da odu do plaže, što je on posle malo ubeđivanja prihvatio. Profesorka je odbila da sarađuje sa detektivima, koji su potom na osnovu dobijenog naloga pretresli njen stan i sadržaj u telefonu i na laptopu.

IMG Akademija na Floridi prvenstveno se odnosi na srednjoškolce koji su talenti u mnogim sportovima.

– Čim smo saznali za skandal, otpustili smo gospođicu Anderson. Kako je u toku istraga, nismo u mogućnosti da pružimo bilo kakve dalje informacije o slučaju. Pružićemo potpunu podršku učeniku i njegovoj porodici – piše u saopštenju škole.

Stav škole iznenadio je deo javnosti koja je očekivala da će i on na neki način biti kažnjen zbog prihvatanja odnosa sa profesorkom. (objektiv.rs)