Ušunjao se u kuću kod Tamare i svog deteta i počinio težak zločin: U telefonu su mu našli JEZIVU PORUKU

Svijet

Ušunjao se u kuću kod Tamare i svog deteta i počinio težak zločin: U telefonu su mu našli JEZIVU PORUKU

Rekao je da mu je žao zbog zločina, ali i da je njegova bivša žena to “zaslužila”

Negovateljica Tamara Padi (43) iz Mančestera ubijena je u svojoj kući u “planiranom i pažljivo izvedenom napadu”, a počinilac je njen bivši partner Obri Puli Padi (46) sa kojim je bila 14 godina u braku.

Prema izveštaju policije, Obri se, naoružan noževima, čekićem, rukavicama i dugačkim užetom, ušunjao u njenu kuću i čekao momenat za “osvetu”.

On se sakrio u kuću i navio alarm u 3.30 ujutru, jer je bio siguran da će tada njegova bivša žena spavati, kako bi izveo ono što je naumio.

Obri Padi je najpre šipkom pretukao Tamaru koja je spavala, da bi joj potom zadao osam uboda nožem.

Sve se odigralo u blizini njihovog deteta, koje je spavalo u susednoj sobi, prenosi Metro.

Kako tvrde oni koji poznaju ovu porodicu, njihov brak više nije funkcionisao i ušli su u brakorazvodnu parnicu.

Verovatno je to bio i motiv Padiju koji se očigledno nije mirio sa razvodom.

Oni su ostali u redovnom kontaktu nakon što su zajedno pokrenuli posao negovateljstva i prethodno se preselili iz južne Afrike u Veliku Britaniju.

Od trenutka pokretanja brakorazvodne parnice konstantno ju je proganjao i bio arogantan prema njoj, a u istrazi je utvrđeno da je presretao i njene telefonske pozive.

U noći kada se dogodila tragedija, poslao joj je “izvinjenje i preteće SMS poruke”, a u jednom momentu je napisao: “Ovo je poslednji put da me nisi poštovala”.

Opisujući napad, tužilac Ričard Prat rekao je da je počinilac izgleda shvatio da je u kući bila i njegova ćerka.

– Optuženi je izašao iz sobe verujući da je mrtva, ali se vratio kada je čuo buku i ubo je osam puta. Bilo je brojnih povreda odbrambenog tipa – naveo je Prat.

Nakon zločina, Obri padi je pozvao Centar za hitne pomoći, rekvaši šta je učinio i da mu je žao, ali je ostao pri stavu da je njegova bivša žena to zaslužila. (objektiv.rs)