Profesorka Sara odvela đake PRVAKE u kontroverzan KLUB: Ovakvu reakciju roditelja nije očekivala

Svijet

Profesorka Sara odvela đake PRVAKE u kontroverzan KLUB: Ovakvu reakciju roditelja nije očekivala

Profesorka Sara Leonardi, jedna od najuticajnijih članica školskih odbora na Floridi i politički aktivista, sludela je roditelje dece kojima predaje gestom koji, prema njihovom mišljenju nimalo nije primeren.

Sara je odvela svoje odeljenje prvog razreda na izlet tokom koga su ušli u jedan LGBTQ klub.

Deci iz Vilton Manors osnovne škole pritom je pokušala da nametne ideju kako su sve s*ksualne orijentacije prirodna stvar i da imaju svako pravo da istaknu onu opciju za koju su.

Ovaj stav profesorke Leonardi razbesneo je roditelje pošto se zna da se u školi o tome ne razgovara, odnosno zabranjeno je propagirati tek tako bilo kakvu s*ksualnu orijentaciju, osim heteros*ksualnosti.

– Bila sam počastvovana što sam decu mogla da uvedem i u ovaj poznat bar. Đaci i ja uživali smo i zabavljali smo se učeći o raznolikosti našeg društva – napisala je Leonardi na Tviteru gde je jako aktivna.

Roditelje dece zapanjila je činjenica da su ona tamo naručivala hranu i sosove sa lascivnim nazivima poput “Ivana ku..a”, “G*la, znojava ljubav” i Udari mi m..a i učini ih crvenim”.

– Ovo je tako pogrešno na svim nivoima. Očekujemo snažnu reakciju škole prema Sari Leonardi. Voditi decu u leglo bluda a da još ni ne znaju ništa o tome, užas – napisao je jedan od roditelja na Fejsbuku.

Sara je posle reakcije roditelja na Tviteru otkrila i da je dobila nekoliko pretnji smrću, zbog čega razmišlja da napusti školu. (objektiv.rs)