MAJA PRETI DALILI: Hoće li da joj odem tamo? Ne zna ona kakva sam kad mi PADNE ROLETNA, mene je njen OTAC POZDRAVIO! (VIDEO)

Showbizz

MAJA PRETI DALILI: Hoće li da joj odem tamo? Ne zna ona kakva sam kad mi PADNE ROLETNA, mene je njen OTAC POZDRAVIO! (VIDEO)

Sanja Grujić, Filip Car i Maja Marinković sedeli su u dvorištu. Tom prilikom je do Maje došla informacija od zadrugara da ju je Dalila negatvino komentarisala.

Maja je tada “odlepila”, pa je odmah počela da preti ljutoj rivalki.

“Je l’ ona to nešto na moj račun kao posle se**a? Hoćeš da joj odem sada tamo, ona ne zna kakva sam ja kad mi padne roletna! – rekla je Maja.

– Ne, nećeš – dodao je Filip.

– Ja imam pogan jezik, ne može mene ovde niko da provocira. Rešiš se ovakvog čoveka pa to je premija, vidi ga, moj lemur dobio odmah osmeh na lice – rekla je Maja.

– Skinuo crninu od kad je ostavio – rekla je Sanja.

– Ma, meni nije bilo do osmeha jutros – rekao je Car.

– Nje se tata odrekao preko novina pre 100 godina – rekla je Sanja.

– Pa, njen tata je mene pozdravio i rekao je da bi voleo da sam ja uz Dekija… Pa on je nju oprao kroz taj brak, sve kao mirnoća, ovo, ono – rekla je Maja.

– Što je bre morala da se zove Dalila Moreno, a ne Mujić da ne bi sramotila svog oca? Vuk dlaku menja ali ćud nikada – rekla je Sanja. (kurir.rs)