Od svekrve saznala da nije bila PRVI izbor svog muža: Nova vest o njegovoj bivšoj ju je dotukla

Ispovijesti

Od svekrve saznala da nije bila PRVI izbor svog muža: Nova vest o njegovoj bivšoj ju je dotukla

Sada ne zna kako dalje sa istim čovekom

Korisnica Redita priznala je u svojoj ispovesti da joj je srce slomljeno posle saznanja da nije bila prvi izbor svog muža.

Žena nepoznatog identiteta otkrila je da je na familijarnom okupljanju čula u zabačenoj prostoriji razgovor svekrve i njene ćerke, dakle sestre svog brata.

– Pričale su tiho i diskretno o jednoj ženi koju su oslovljavali sa M. Čula sam kad je svekrva rekla sestri mog muža kako se plaši da će ta M. rasturiti naš brak jer je njegova najveća ljubav i nikad je nije prežalio, te da sam mu ja bila rezervni izbor za život. Potom je muževljeva sestra rekla da joj je sve dobro poznato, pošto se njih dvoje i dan danas, pet godina posle raskida dopisuju. Bila sam u šoku. Imam posvećenog i dobrog muža, imamo i trogodišnju ćerkicu. Jednom smo pričali o bivšim vezama i spomenuo mi je M. ali u kontekstu da su oboje želeli kraj, kao i da nema više osećanja prema njoj – piše korisnica Redita.

Potom naglašava kako se uveče uverila da su svekrvine reči bile tačne.

– Prvi put sam mu gledala telefon i slošilo mi se kad sam uočila kako mesecima teče prepiska mog muža i nje. Ono što me je dotuklo je saznanje zbog kojeg su svekrva i njegova sestra i pričale, da se ta M. seli i dolazi u naš grad, maltene u komšiluk. Skoro svaka njihova prepiska izgledala je kao flert. Videlo se da oboje imaju osećanja jedno prema drugom. Otišla sam u kupatilo da se isplačem – napisala je Reditovka.

Dodala je da ju je jedna poruka od M. jako uznemirila.

– Napisala mu je da je i ona svesna da je i dalje zaljubljena u njega, kao i da je morala da raskine vezu s njim pre pet godina jer se selila u drugu državu zbog posla i tamo je pronašla muža. Ne znam sada šta da radim. S jedne strane verujem u sebe i ljubav između nas dvoje, kao i u to što imamo ćerkicu. Ne deluje mi kao neko ko bi se razvodio. S druge strane, znam da će tu M. kad se doseli stalno viđati, dakle najverovatnije će me varati. Nisam od onih žena koje se razvode na prvi povod – priznala je Reditovka.

Čitaoci nisu bili previše podeljeni oko toga šta bi ona trebalo da sada uradi.

“Tebe čeka, draga moja, ozbiljan i dug razgovor s mužem”, “Ne znam zašto čekaš više, moraš mužu da kažeš da znaš sve. Njegova reakcija će ti dati odgovor šta ćeš potom uraditi”, “Sačekaj da on kaže nešto kad ta žena dođe. Ako ne kaže, reci mu da sve znaš i da moraš da znaš da li pored prisustva te žene možete opstati”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)