Našla se sa dečkom, pa ju je zbog ove sitnice odmah POSLAO KUĆI: Takvu uvredu nikad nije doživela (VIDEO)

Ispovijesti

Našla se sa dečkom, pa ju je zbog ove sitnice odmah POSLAO KUĆI: Takvu uvredu nikad nije doživela (VIDEO)

Čitavo veče ronila je suze

Korisnica TikToka Niki Džabs doživela je verovatno najgore iskustvo u životu i to sa mladićem za koga je verovala da je voli, a ne da mu je stalo samo do toga kako izgleda i oblači se.

Niki je veče sa momkom okončala u suzama pitajući se non-stop kako do sada nije mogla da primeti o kakvom se “ljigavcu” kako kaže, radi.

Niki se našla sa momkom u gradu, ali posle samo pet minuta on joj je pozvao Uber i poslao ju je kući. Razlog? Nije mu se dopalo kako se obukla za izlazak.

– Osećam se tako tužno u ovom trenutku jer sam potrošila puno vremena kako bih izgledala lepo, a on me je taksijem poslao kući. Pa ko to radi? Poslao me je kući u petak uveče, koji sam jedva čekala s njim – ispričala je kroz suze devojka i potom objasnila da joj je “dragi” nametnuo stroga pravila.

– Sve je počelo uz sitne opaske poslednjih nedelja. Znao je da me upita zašto nosim štikle kada se njemu više sviđa kada nosim patike. Primećivao bi i kada bih se našminkala i naglašavao da više voli da me vidi prirodnu – dodala je Niki koja se namerno sredila jer je trebalo da se nađu s njegovim kolegama s posla.

@nikki.jabs

Reply to @spinnyg I’ll be laughing soon I hope 💀

♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version) (From The Vault) – Taylor Swift

Ona je istakla i da je njena odevna kombinacija po dečku mnogo toga otkrivala, zbog čega je “poludeo” od besa.

– Tada sam mu rekla da mi ne pada na pamet da idem kući da se presvlačim. Odmah je uzeo telefon u ruke i pozvao mi je Uber – rekla je Niki.

Sva sreća pa je ova devojka “progledala” u toku večeri i spakovala se iz njegovog stana i otišla zauvek svojoj kući.

– Probao je da mi se izvini narednog dana, ali uzalud – istakla je Niki. (objektiv.rs)