(VIDEO) PRVA ZOLINA ISPOVEST NAKON ŠTO MU JE MILJANA OTVORILA GLAVU: Čolić otkrio da li će je KRIVIČNO goniti, zadrugari na IVICI SUZA!

Showbizz

(VIDEO) PRVA ZOLINA ISPOVEST NAKON ŠTO MU JE MILJANA OTVORILA GLAVU: Čolić otkrio da li će je KRIVIČNO goniti, zadrugari na IVICI SUZA!

Lazar Čolić Zola prvi put je progovorio nakon incidenta sa Miljanom Kulić. Podsetimo, Miljana je štiklom otvorila glavu Čoliću, jer je u rijalitiju “Zadruga 5” uplovio u odnos sa Nevenom Savić.

Zoli su zbrinute teške telesne povrede koje je zadobio od Kulićeve, a on je otkrio da li će je goniti.

– Zola, kako si? – glasilo je pitanje.

– Evo dobro sam, drago mi je na kraju krajeva što nisam ostao bez oka. U svakom zlu ima nečeg dobrog. Nije moja mama rodila glavu da je jedna štikla uništi, ali mislim da ja ovo nisam zaslužio. Najgore mi je bilo što sam bio u snu, bukvalno sam spavao. Dobro sam, biću još bolje. Videli ste sve – rekao je Zola.

– Koju emociju u sebi držiš vezano za Miljanu? Šta – pitao je Milan.

– Žao mi je, svestan sam da je devojka totalno otišla i da neće izaći na pravi put i mislim da se neće izvući iz ovoga. Ja je neću goniti, nek joj sudi onaj koji treba da sudi – rekao je Zola.

Stefan Karić je prvi dobio reč kako bi prokomentarisao nakon što su se stvari pomalo slegle, kada je reč o ovom šokantnom sukobu i nasrtaju, sada već bivše učesnice Miljane Kulić na svog bivšeg dečka Zolu.

– Dosta nas nije moglo da spava, jer jednostavno ne znamo št amože da joj padne na pamet, nije dobro i nije za ovo ovde sada. Caru je bajala i bacala mu, ne znam šta mu je bacala – rekao je Karić.

Nevena Savić je sledeća dobila reč kako bi prokomentarisala:

– Mislim da ga više boli duša zbog toga što se izdešavalo, vidim da je u šku. Ceo dan danas sam izgubljena. Ja se osećam krivom, jer da sam se sklonila od njega, možda ne bi ni došlo do ovoga – rekla je Nevena, pa je potom zaplakala.

– Ona je rekla da je meni i Osmakčiću zahvalna što nije sa Zolom. Sve vreme sam čkiljio da ne dođe u nekom tripu – rekao je Čolak.

– Nema potrebe da se neko oseća krivim, ja sam kriv za sve što mi se desilo, ali sam mogao i otprilike da očekujem nešto ovako, s obzirom na moje postupke – rekao je Zola.

– Ovo ti je za nauk da više nikada u ljubavi ne sklapaš ugovore zbog novca – rekao je Mića. (Kurir.rs/S.M.)