Evo od čega boluje Miljana Kulić: Isplivala slika izvještaja ljekara specijaliste sa postavljenom dijagnozom!

Showbizz

Evo od čega boluje Miljana Kulić: Isplivala slika izvještaja ljekara specijaliste sa postavljenom dijagnozom!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga” nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila štiklom glavom.

Ona je nakon izbacivanja nastavila da pravi haos po Šimanovcima, a onda je više puta istakla da se ne kaje zbog svog postupka i da bi opet uradila isto. Takođe, izjavila je i da je svjesna da je njen udarac mogao da bude koban po Zolu.

Ipak, sada je promijenila ploču, i na svom Instagramu pokušava da se opere, navodeći da nije bila pri sebi kada ga je napala. Ona je za svoju nepromišljenost optužila Deniz Dejm, budući da se prije incidenta sukobila i sa njom.

“Volim Vas do neba… Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proći će i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Poslije toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim, sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će biti. Volim vas” , napisala je Miljana i dodala:

“Svi koji ste uz mene želim da osudite moj postupak, jer je za svaku osudu”.

Kulićeva je zatim objavila i ljekarski izvještaj. (informer.rs)