(VIDEO) MAJA CIMALA ČORBU DOK JE BILA SA FILIPOM NAPOLJU: Bivši dečko Marinkovićeve rešio da je raskrinka do kraja!

Showbizz

(VIDEO) MAJA CIMALA ČORBU DOK JE BILA SA FILIPOM NAPOLJU: Bivši dečko Marinkovićeve rešio da je raskrinka do kraja!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su se posvađali oko svog odnosa van Bele kuće.

Čorba je sasuo Maji istinu u lice, a onda pred svima priznao da se sa njom čuo i dok je bila sa Carem.

– Moram nešto da ti kažem i posle budi za sve u pravu. Ja sa tobom nisam bio iz bilo kakve emocije, već samo zbog sek*ualnih odnosa – rekao je Čorba.

– Pričao si kako te tvoja devojka guši, kako si sa devojkom non stop i kako nisi mogao da se obuzdaš kada sam bila sa Janjušem, i da si jedva čekao da me vidiš. Sve ima u slikama, Taki može da pokaže, u slikama ima sve jer sam sve skrinšotovala – rekla je Marinkovićeva.

– Zašto si to slikala? Šta si ti planirala da ću ja ući ovde i da ćeš to moći da iskoristiš? – pitao je Čorba.

– Sve imam jer si mutan i jer ne govoriš istinu, toga sam svesna od samog početka. Vi ste se došlepali na mojim leđima ovde. Sve dokaze imam. Jednom prilikom smo se dogovorili da dođe kod mene i ja sam se naljutila jer nije došao i tada je pisao sve i svašta i zvao me i te prepiske imam – govorila je Maja.

– Naravno da nisam došao, rekao sam da sam umoran, a da se razumemo kada je ljubav u pitanju nema umora, morao sam da imam neki izgovor – nastavio je Čorba.

– Nisam ti ja kriva što si prevario svoju devojku! – viknnula je Maja.

– Nisam ja nju prevario, ja sam sa tobom bio posle raskida. Ti si ta koja je mene cimala kada si bila sa Carem! – izjavio je Čorba.

– Ne lupetaj, moram sada da kažem, mene je sramota što sam bila sa njim. Sve ovo što priča je jedna lakrdija i toga sam sada svesna. Neće tvoja svilena ući preko mene samo da znaš – rekla je Maja.

– Nju najviše boli Teodora, jer sam nju priznao a nju nisam nikada. Zato i govori da sam je prevario. Ona je mene cimala dok je bila sa Carem, ali nek bude istina sve što ona govori. Neka bude kako bude, ali ja Teodoru nisam prevario i to je tako. To nju najviše boli i zato hoće da se izdigne iznad Teodore – rekao je Čorba.

Meni je ta devojka totalno nebitna, ne zanima me da neko više zarađuje pare preko mene – dobacila je Maja.

– Mene nikada nije grebala i ponašala se tako jer je osetila stav muškarca, ne želim nikome da pokvarim vezu samo kažem onako kako jeste – dodao je Čorba. (Kurir.rs/K.Đ.)