(VIDEO) NE DAJ SE, DEKICE: Dalila spremila bivšem mužu DORUČAK, hranila ga, pa obavila sa njim BITAN razgovor! Svi čekaju POMIRENJE!

Showbizz

(VIDEO) NE DAJ SE, DEKICE: Dalila spremila bivšem mužu DORUČAK, hranila ga, pa obavila sa njim BITAN razgovor! Svi čekaju POMIRENJE!

Dalila Dragojević spremila je doručak za Dejana Dragojevića i sebe i njih dvoje su prvi put nakon njene afere sa Filipom Carem jeli zajedno.

Nakon doručka su otišli do pušionice, gde su sačekali da Martina Petrović izađe, a zatim nastavili pređašnji razgovor.

– Ja imam osećaj, da ako se sutra posvađamo, da lete šerpe, lonci, poklopci, da ću ja imati potrebu da reagujem da ako se tebi bude nešto loše odvijalo – rekao je Dejan.

– Ko te sputava u tome? Živi svoj život, ne opterećuj se tuđim mišljenjem. Batali kalkulacije, napravila sam šta sam napravila, ti si preživeo. Nas 4 smo u priči, j*biga – dodala je Dalila.

– Šta bude biće… I dođe sad Marko Osmakčić, kaže mi: “Jesi pričao ti nešto?”. Moje mišljenje se nije moglo čuti, a najispravnije je – žalio se Dragojević.

– Ja znam koje je tvoje mišljenje, osetila sam u njegovom izlaganju da je uključena manipulacija. Pere sebe od svojih zlodela – nastavila je ona.

– Ja sam rekao još u ponedeljak, budžet nije slučajno ukraden, ništa nije slučajno – istakao je on.

– Ja te samo molim da se maneš lomljenja – rekla je Dalila.

– Moram. Tuđa mišljenja odavde kreairaju nešto napolju, a ja to ne mogu da dozvolim – pričao je on.

– Ne daj se, Dekice. Ne daj se, Dekice, godinama – rekla je Dalila.

– Ne dam se ja… Ti nisi svesna da sam ja funkcionisao dva i po meseca. Sa svim onim ljudima koji su bili tu na minusu – govorio je Dragojević.

– Dobro, ja to gledam sa druge strane, pokazujem dozu ljubomore i sujete, ali desi mi se – rekla je Dragojevićka. (Kurir.rs/K.Đ.)