(VIDEO) Ne zna se da li su joj veće GRU*I ILI ZA*NJICA, ALI NE ŽELI OSTATI NA TOME! Jednima je prelijepa, drugi je pitaju: “Kako sjedneš?”

Zanimljivosti

(VIDEO) Ne zna se da li su joj veće GRU*I ILI ZA*NJICA, ALI NE ŽELI OSTATI NA TOME! Jednima je prelijepa, drugi je pitaju: “Kako sjedneš?”

Alegra Kol (52) obožava estetske operacije, što se može zaključiti i po njenom izgledu. Ona je poznata po svojim ogromnim oblinama i “Barbi” izgledu, a zahvaljujući tome, “sakupila” je i više od milion i po pratilaca na Instagramu.

Podvrgla se velikom broju plastičnih operacija tokom godina, kako bi imala figuru peščanog sata. U dojke je ubrizgala po 4.600 kubika silikona kako bi dostigla obim od 137 centimetara.

Pored toga, bila je na liposukciji, uvećavala je zadnjicu, ubrizgavala filere u usne, zatezala lice botoksom. Ipak, njena transformacija još uvek nije gotova jer u narednih nekoliko meseci planira još operacija – u januaru će šesti put ići na uvećavanje zadnjice.

Alegra je na Instagramu objavila video uz opis: “Kada ti zadnjica postane tolika da moraš da isečeš veš. Pet rundi injekcija za zadnjicu, šesta će biti u januaru”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld)

Samo ova njena objava ima skoro 45.000 lajkova, a mnogi su oduševljeni njenim izgledom.

“Prelepo, jedva čekam da te vidim posle desete runde”, “izgleda sjajno”, “izgleda mnogo bolje, prelepo”, samo su neki od komentara na njen snimak.

S druge strane, ima i onih koji se plaše da je Alegra preterala sa estetskim korekcijama.

“Već izgledaš prelepo. Volim te. Nemoj na šestu rundu”, “kako uopšte sedneš”, “u kom trenutku doktori kažu ’ne’”, pitali su je pratioci…

Da li se vama dopada njen izgled ili mislite da je preterala? (atraktiva.net)