DALILI SE SPREMA PAKAO, DRAGOJEVIĆI ULAZE U ZADRUGU! Spremni da se suoče sa snajkom i sinom OČI U OČI, a evo kad stižu u Belu kuću

Showbizz

DALILI SE SPREMA PAKAO, DRAGOJEVIĆI ULAZE U ZADRUGU! Spremni da se suoče sa snajkom i sinom OČI U OČI, a evo kad stižu u Belu kuću

Porodica Dragojević teško podnosi emotivno stanje Dejana Dragojevića otkako ga je Dalila prevarila, a potom se ponovo pomirili.

Kako se sada navodi, Dejanovi najbliži članovi porodice – majka Biljana, tata Goran i brat David spremni su da uđu u Zadrugu i suoče se “oči u oči” sa bivšom snajkom, prenosi Telegraf.

Nije tajna da Dragojevići sa bivšom, a po svemu sudeći, i budućom snajom, nisu u dobrim odnosima, a sada su rešeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posećuje zadrugare.

– Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal – reko je izvor blizak porodici Dragojević.

– Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli – navodi izvor.

Sa druge strane, Dalilin otac Huso Mujić spremio je paket za Dejana i Dalilu i ne planira da uđe u Belu kuću. On je izgubio kontakt sa Goranom, Dejanovim ocem nakon izjava koje je dao za medije.

– Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket dnas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vreme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unapred da se ljutim na čoveka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo – rekao je Huso. (Kurir.rs/I.B/Telegraf)