SVET MI SE SRUŠIO KADA SAM IMALA 7: Majka rekla ŠOKANTNU stvar o mom ocu i posle 20 godina traganja, KONAČNO mogu da ODAHNEM!

Ispovijesti

SVET MI SE SRUŠIO KADA SAM IMALA 7: Majka rekla ŠOKANTNU stvar o mom ocu i posle 20 godina traganja, KONAČNO mogu da ODAHNEM!

Jedna Britanka je provela 20 godina u potrazi za ocem, ali je na tom putu otkrila i novu porodicu.

Luiz Stopani (40) je rekla da je to ponovno okupljanje zaličilo na Božić. Imala je 7 godina kada joj je majka rekla da Džon, čovek kog je oduvek zvala ocem, nije njen biološki tata.

– Osećala sam se kao da mi se ceo svet srušio i da ne pripadam nigde her je Džon otac moje sestre, ali ne i moj – rekla je Liuz.

– Osećala sam se neželjeno, iako su mama i Džon rekli da me vole podjednako kao i sestru. Sećam se da sam neprestano razmišljala: “Imam drugog tatu, ali gde je on sada? –

Dok je odrastala, nije učinila ništa kako bi pronašla svog pravog oca sve do tinejdžerske dobi kad ju je komentar jedne koleginice podstakao da ga krene da ga traži.

– Baš ličiš na oca – rekla joj je ona, a onda je Luiz rekla da joj je mnogo ljudi reklo da liči na njega jer ima iste manire.

– Ne na Džona već Pola – i tako je ona otkrila ime svog biološkog oca. Majka Don (Zora) je podržala potragu za Polom Stivensonom sa kojim je ostala trudna u 16. godini. Luiz je kontaktirala je Vojsku spasa, pretraživala telefonske imenike, ispitivala porodicu i slala poruke svakom Polu Stivenstonu kojeg je mogla da pronađe, ali nije imala sreće.

Otkrila je da ima dve polustestr, ali nije uspela da ih nađe. Već 2019. godine kada je Luiz imala 2 ćerke i treće dete na putu, rešila je da se prijavi u emisiju koja spaja davno izgubljene porodice.

Mesecima kasnije, kada je već sve rekla istraživačima, dobila je sudbonosni poziv od voditeljke emisije. Vesti su bile loše – Pol koji je ogrezao u droge je preminuo u 28. godini.

– Bilo je poražavajuće, ali dobila sam njegovu fotografiju, prvu koju sam ikada videla. To je trenutak koji sam priželjkivala od kada sam imala 7 godina.Nisam mogla da odvojim pogled od nje, imam njegov osmeh. U torbi nosim kopiju te slike svuda sa sobom – rekla je.

Voditeljka Dejvina je imala još vesti. Polove sestre, Šeron i Mišel koje su istraživači našli, želele su kontakt sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Stoppani (@stoppani_army_2018)

– ŠEron i ja smo osetile povezanost i baš smo kliknule odmah. Plakala sam od sreće, to je bio divan osećaj. Čula sam mnogo o Polu – bio je brižan i harizmatičan i volela sam da naučim o njemu sve što sam mogla. Osećala sam se kao da je Božić –

Luiz i njene dve tetke su osnaživale svoj odnos i za njen 40. rođendan su joj poklonile medaljon sa Polovom slikom unutra.

– Osećam se kao da je izgubljeni deo slagalice mog života nađen i sada sam kompletna – zaključila je Luiz. (kurir.rs)