(VIDEO) FILIP CAR DOTUKAO DEJANA DRAGOJEVIĆA! Uputio mu brutalne reči, zadrugarima pale vilice: BIO JE DEKI, A SADA JE ŠEKI!

Showbizz

(VIDEO) FILIP CAR DOTUKAO DEJANA DRAGOJEVIĆA! Uputio mu brutalne reči, zadrugarima pale vilice: BIO JE DEKI, A SADA JE ŠEKI!

Filip Car ustao je za crnim stolom i Dejanu Dragojeviću uputio brutalne reči.

– Oni se naprave jaki i dozvole sebi. Njoj se okreće želudac, oseća veću sramotu. Problem je što ja znam šta je ona sa mnom pričala, u svađama gde smo radili to iskalimo bes, kod Dejana uvek ima doza enigme. Meni se u glavi vrti aut, setite se mojih reči kada sam rekao da će tek plakati, bio je Deki, a sada je Šeki. Neke stvari ja ne bih baš analizirao. Oni su za mene kompaktni, identični ljudi, ona je bila za rad moje ljubavi spreman za sve, tako i on za rad njene – pričao je Car.

– Ja sam mislio da je zajebancija, oni mene ne odbacuju. Ona neće moći ostati ovako, ja ne znam šta vide na meni ali su sa mnom. Mi nismo sveci da praštamo, imamo dosta vremena da praštamo to, mogli su korak po korak da grade to, oni su krenuli od glave prema repu, osmeh pa poljupac. Treba od početka zarzešiti – govorio je Car.

– Ispod prekrivača zamera, a vamo ne zamera, taj pogled, ona stala kao minival za šankom, neke stvari bih ja teže podneo nego se*s. On pet godina sa njom se*s i možda ga radi na neki način. Sad više ne treba da pominju Filipa Cara. Sad ono što meni Maja napravi – pričao je Car. (Kurir.rs/M.M.)

https://www.youtube.com/watch?v=7MywrqC3SaY&feature=emb_logo