Svaki dan sam vodila ljubav sa mužem, pa sam otkrila da me VARA, a onda mi je dao ŠOKANTNU ponudu…

Svijet

Svaki dan sam vodila ljubav sa mužem, pa sam otkrila da me VARA, a onda mi je dao ŠOKANTNU ponudu…

Kada otkrijete da vas dugogodišnji partner vara, sasvim sigurno ćete iz toga izaći povređeni.

Jedna Engleskinja je ispričala priču u kojoj je objasnila kako se upravo to njoj desilo, ali da se posle našla u još čudnijoj situaciji.

– Moj muž i ja smo zajedno 12 godina, a u braku 7. Imali smo srećan brak, ili sam ja to samo mislila. Uvek je bio brižan i suprug pun ljubavi. Imali smo se<+s svaki dan i uvek sam htela da ekperimentišemo, iako me je to izbacilo iz zone komfora. Trudila sam se da budem najbolja moguća supruga, pazila sam na njegove potrebe i negovala emocije koje postoje između nas – objašnjava ona.

– Ali, ipak me je prevario sa koleginicom pre dve godine. Saznala sam to prošle godine kada mi je njegova ljubavnica poslala poruku, nakon čega je on sve priznao. Viđali su se dva meseca, kada je on počeo da oseća krivicu i prekinuo svaki kontakt sa njom. Još uvek ne mogu da verujem da me je čovek kojeg sam poznavala sve te godine prevario.

– Sakrio je to od mene jer je bila “greška” kojom nije želeo da uništi naš brak. Govori mi da još uvek ne zna zašto je to uradio. On želi da se pomirimo, ali ja jednostavno ne mogu. Odlučila sam da se razvedem od njega. Izgubila sam poštovanje prema njemu, a kad bih se pomirila sa njim, bojim se da bih i ja njega prevarila. Zašto bih ja njemu bila verna kad je on meni to uradio?

– Podnela sam zahtev za razvod braka, međutim, on je odbio da potpiše papire. Pojavio se kod mene sa uobičajenim izvinjenjima i ovaj put je imao “ponudu“. Želi da spavam sa njim nekoliko puta pre nego što se konačno rastanemo. Spreman je da potpiše sporazum pre nego što to uradimo. Želi da imamo seks 5 puta. Nasmejala sam mu se u lice, ali sada se pitam, zar mi ne bi tako bilo lakše? Bila sam sa njim toliko dugo, a se*s mi neće naškoditi – završila je priču. (objektiv.rs)