OTKRIO KAKO JE VIĐATI SE SA 20 GODINA STARIJOM ŽENOM: Okolina ga je OSUĐIVALA, a on priznao šta može biti OPASNO u ovakvim vezama!

Ispovijesti

OTKRIO KAKO JE VIĐATI SE SA 20 GODINA STARIJOM ŽENOM: Okolina ga je OSUĐIVALA, a on priznao šta može biti OPASNO u ovakvim vezama!

Anoniman muškarac priznao je u svojoj ispovesti da je bio godinu dana ‘igračka’ ženi koja je bila 20 godina starija od njega. Kako je naveo, njihova viđanja bila su neverovatno neprijatna, piše “The Sun”.

Muškarac je opisao sve neprijatne aspekte koji muče mlađeg ljubavnika, ali je na kraju ipak rekao da ne žali zbog tog iskustva. Izlaženje sa starijom ženom opisao je ‘nezgodnim i jednostranim’ u nedavnoj objavi na društvenoj mreži.

Objasnio je kako je morao da se pomiri sa činjenicom da ona izlazi s njim samo zbog njegovog fizičkog izgleda. U osnovi je bio njen “dečko-igračka”. Viđali su se jednom nedeljno i o tome ne bi uopšte razgovarali. Veza im je trajala nešto više od godinu dana. Razlika u godinama postala je stvarno neprijatna kada je muškarac shvatio da je skoro isto toliko mlad kao jedno od dece svoje ljubavnice. Rekao je kako nikad nije mogao da upozna njenog starijeg sina jer je bio godinu dana mlađi od njega. Takođe je objasnio kako su mnogi ljudi u njegovom životu osuđivali njegovu romantičnu situaciju.

– Moji prijatelji su mislili da je to kul, ali moje sestre i prijateljice su bile užasnute time – priznao je mladić.

Brzo je naučio i koji je najlakši način da odbije devojke svojih godina, tako da im samo da do znanja da je ikada izlazio sa starijom ženom, što smatra dvostrukim standardom. Čudno je kako devojke ključnom tačkom svoje zrelosti smatraju činjenicu da su izlazile sa starijim momcima, ali muškarci koji to priznaju bivaju izopšteni, dodaje.

Probleme u odnosu su im predstavljali i tehnologija i sleng, jer su neizbežne razlike između starijih i mlađih generacija. Postojale su vrlo jasne tehnološke i kulturne razlike koje je bilo nemoguće prevladati, kaže dečko te dodaje kako njegova tadašnja partnerka na primer, nije znala da koristi tekstualne poruke.

Bilo je ozbiljnijih problema i na drugim razinama, jer je ona živela punim plućima pre nego što se on pojavio na sceni. Imala je ceo život pre njega, a kojeg on nikad nije mogao da bude deo. Ona je bila razvedena i to je bio stalni problem, jer bi njen bivši muž ujutro kod nje ostavljao njihovo mlađe dijete. Nezgodno mu je bilo da se krije ​​u kupatilu dok su njen sin i muž u stanu. Osim toga, tvrdio je da starijim ženama nije lako udovoljiti.

– Starije žene su to sve već videle i jako ih je teško impresionirati, naročito one vrlo atraktivne, rekao je. Konačno, muškarac je zaključio da veze s velikim razlikama u godinama jednostavno nisu dugoročno održive. Očito je postojalo vremensko ograničenje u vezi i on jednostavno ne vidi dugoročnost kada je žena toliko starija od njega. Dodao je kako takav brak nema smisla i kako najverovatnije nećete imati decu u takvim slučajevima.

Smatra takvu vrstu veze samo zabavom, a posebno opasno za njega je emocionalno vezivanje za tu osobu. Rekao je da nimalo ne žali zbog tog iskustva, uprkos svim problemima sa kojima se suočio, jer je puno naučio od nje i uživao u druženju s njom. Iskustvo ga je definitivno nateralo da poželi dai zlaziti s nekim svojih godina. (Kurir.rs/A.A./The Sun)