VOLIM MOJU SUPRUGU, ALI SVASTIKA JE VATRA U KREVETU: Muškarac podelio ispovest iz KOŠMARA mnogih žena! 4 godine spava sa obe!

Ispovijesti

VOLIM MOJU SUPRUGU, ALI SVASTIKA JE VATRA U KREVETU: Muškarac podelio ispovest iz KOŠMARA mnogih žena! 4 godine spava sa obe!

Jedan muškarac (29) sa svima je podelio životnu priču od koje mnoge žene strahuju.

On je otkrio da je pet godina u braku, ima ćerku od tri godine, ali četiri godine spava sa sestrom svoje žene.

“Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvestila pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njena sestra je nešto sasvim drugo – puna oblina, s*ksi i drska”, objasnio je, pa nastavio:

“Oduvek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. P*lne odnose smo imali još nekoliko puta tokom sledećih mesec dana i razmišljao sam da bi trebalo da prekinem sa suprugom i budem s njenom sestrom.”

Međutim, njegova supruga je zatrudnjela i tada su se venčali. Muškarac je spavao sa svastikom i na svom venčanju. Žena je sada trudna s drugim detetom, a on ne zna šta da uradi, jer i dalje voli suprugu, pa se obratio savetnici.

“Jednog dana neizbežno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesrećno: vi, vaša supruga, vaša deca, vaša porodica, čak i vaša ljubavnica. Recite svastiki da mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se okrenite ka porodici koja zaslužuje najbolje od vas”, odgovorila je savetnica. (Kurir.rs/K.Đ/TheSun)