Objavljen snimak kako Tanja Savić napušta Ognjenovu emisiju, Amidžićev izraz lica sve govori! (Video)

Showbizz

Objavljen snimak kako Tanja Savić napušta Ognjenovu emisiju, Amidžićev izraz lica sve govori! (Video)

Tanja Savić, napustila je snimanje praznične emisije “Amidži šou” nakon pola sata u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović.

Danima se spekuliše zbog čega se pjevačica odlučila na ovaj potez, a sada je isplivao i snimak.

Name, pjevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez riječi, a to dokazuje i snimak za najavu emisije “Amidži šou” koja će se emitovati u utorak.

– Jovana, pusti ih malo neka oni sad pričaju – rekla je Tanja vidno iznervirana, prije nego što je napustila studio, a nakon toga samo ustala bez riječi. Gosti i voditelj su bili vidno šokirani.

Povodom napuštanja emisije oglasio se Ognjen Amidžić, autor i voditelj ovog šou programa, koga je Tanjina odluka da napusti svoje mjesto prilično iznenadila.

– Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila poslije pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne osjeća najbolje – rekao je Ognjen za Telegraf Jetset. Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznijela da su pjevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana. Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznijela još detalja o njihovoj navodnoj aferi. (ekskluziva.ba)