TANJA SAVIĆ PRVI PUT O SKANDALU I NAPUŠTANJU EMISIJE! Jovana Jeremić i Amidžić će poludeti nakon OVIH REČI: Spasla sam se!

Showbizz

TANJA SAVIĆ PRVI PUT O SKANDALU I NAPUŠTANJU EMISIJE! Jovana Jeremić i Amidžić će poludeti nakon OVIH REČI: Spasla sam se!

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije “Amidži šou” zbog toga što je pevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić. Ona se od tada nije oglašavala, a sada je otkrila da se ne kaje zbog svog postupka.

– Ma kako da mi bude žao, spasila sam se. Ne bih dalje komentarisala -rekla je za “Blic” Tanja Savić.

Inače, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

– Svi su mi rekli: “Tanja i Jovana u jednoj emisiji – to će da bude vatra”! – počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

– Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

– Hvala, Tanja – odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.

U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja ćutala sve vreme i nije se snašla da dođe do reči.

Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije: “Šta danas voze muškarci koji su nekada vređali Jeremićevu?”, na šta je Savićeva kratko odgovorila: “Šlepere”. Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: “Koja je Tanjina prva pesma?”.

Ona se sve vreme “kiselo” smeškala, “prevrtala očima”, a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

– Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovde – rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: “Moram u WC” i uz osmeh išetala iz studija.

Podsećanja radi, ovim povodom je pre nekoliko dana voditelj Ognjen Amidžić izjavio: “Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje.”

Sa druge strane, Jovana je tada poručila: “Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama.” (kurir.rs)