DALILA OSEĆA MUČNINU, POVRAĆA JOJ SE! Požalila se BIVŠEM MUŽU, iskočila iz kreveta, a on joj postavio JEDNO PITANJE! (VIDEO)

Showbizz

DALILA OSEĆA MUČNINU, POVRAĆA JOJ SE! Požalila se BIVŠEM MUŽU, iskočila iz kreveta, a on joj postavio JEDNO PITANJE! (VIDEO)

Iako je saznao šta se dešavala u izolaciji između Dalile i Filipa Cara, Dejan Dragojević je ponovo stavio povez preko očiju, pa pratio bivšu suprugu u stopu, a ona mu se, u jednom momentu, požalila na mučninu:

– Jao, muka mi je sad, čekaj – rekla je Dalila, pa napustila krevet.

– Da li si jela nešto? – ispitivao ju je Dejan.

– Nisam jela, pusti me, rekla je Dalila koja je napustila spavaću sobu, a Dejan je ostao u krevetu.

Car je otkrio šta se dešavalo u izolaciji:

– Gledam nju kad je kvarna i bezobrazna, pa kažem svašta. Kad se izdogađa sve sa njegovom porodicom… Dalila može biti đubre, ali ma smisao za foru, rasplače se i čovek b se sažalio da je od kamena. Vratio sam se u izolaciju i probudio sam je, nešto me je grdila kad sam ušla sa Anom. Ušli smo u priču i neko ko gleda izgleda kao da se svađamo, muvamo, ludilo… Seo sam kod nje na krevet, svađali se, smejali, otišli smo kod Mikija… Podvukli smo crtu, ne želim sa osobom koja tako deluje na mene. Mi ako krenemo kao noćas desiće se nešto i prebacićemo opet jedno na drugo. Ako počemo sa sprdnjama za dve nedelje ćemo opet da izgorimo – govorio je Car. (kurir.rs)