Izdaje se stan sa TUŠEM usred dnevne sobe: Kirija je BEZOBRAZNA, a pogledajte gde su prozori (VIDEO)

Zanimljivosti

Izdaje se stan sa TUŠEM usred dnevne sobe: Kirija je BEZOBRAZNA, a pogledajte gde su prozori (VIDEO)

Stanodavac se dosetio kako da uštedi na prostoru, ali nisu svi oduševljeni njegovom idejom

Nije tajna da se stanodavci na kreativne, a ponekad i sumanute načine, dovijaju kako da skupo naplate najmanji ćošak ili podrum, dokle god je u centru. To je posebno slučaj u Njujorku, jednoj od najskupljih svetskih metropola, gde se jedan gazda dosetio da izda stan sa tuš kabinom usred dnevne sobe.

Viralni snimak koji je napravila agentkinja za nekretnine šokirao je njene pratioce na TikToku kada su čuli da se ovo “čudo arhitekture” izdaje za neverovatnih 2.200 (1.935 evra) dolara mesečno

– Kada platite 2.200 dolara i morate da se tuširate u dnevnoj sobi – napisala je Klaudija Degteva u naslovu videa, koji je do sada videlo skoro 2 miliona ljudi.

@claudia_nycagent

Would you? #nycrealestate #foryou #americandream

♬ American Dream – Pasha Grozdov

Nije jasno gde se tačno u Njujorku nalazi ova atrakcija, ali se čini da je nekretnina poprilično normalna, iako malo skučena, naravno ako izuzmemo očigledan problem.

Dnevna soba je prostrana i dobro osvetljena zbog dva velika prozora, kroz koje komšije mogu da vas gledaju dok se tuširate.

Odmah iza nje nalazi se poveća kuhinja sa solidnom radnom površinom i ostavom. Iza je spavaća soba sa otvorenim zidom od fasadne cigle i, zahvaljujući tušu u dnevnoj sobi, malim toaletom.

Ljudi u komentarima ipak nisu bili oduševljeni, a ima i onih koji su se šalili da je ovo dobar način da zabavite goste

– Njujork ne može više da se izvlači sa ovim užasnim rasporedom stanova… da li su arhitekte pijane? – upitao se jedan od gledalaca.

Nekima ipak ne smeta nesvakidašnji raspored, pa čak ni cena.

– Barem imate prozore što je lepo za Njujork – rekao je jedan od gledalaca. (objektiv.rs)