Izveo devojku na prvi sastanak, a kada je DRUGI MUŠKARAC seo za njihov sto njen svet se srušio

Zanimljivosti

Izveo devojku na prvi sastanak, a kada je DRUGI MUŠKARAC seo za njihov sto njen svet se srušio

Mladić prvo nije mogao da veruje šta se dešava, a onda im se pridružila i jedna devojčica

Korisnik TikToka poznat samo po korisničkom imenu “Pattyslap23” priključio se izazovu ove društvene mreže u kojem treba da se prepriča najgori ljubavni sastanak u životu.

– Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Izašao sam na prvi sudar sa jednom curom, sve je bilo odlično, zabavljali smo se, otišao sam da platim račun i trebali smo da krenemo u bioskop… – počinje priču mladić.

Odjednom je, kako kaže, nepoznati muškarac je ušao u restoran i seo s njima za sto, a devojka je u postala “bleda kao duh”. Pitao ga je može li da mu pomogne, a muškarac je rekao da upravo sedi na sastanku sa njegovom suprugom.

– Pitao sam je li joj to zaista suprug, ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji deo je bio kada joj je dotrčala ćerka i sela u krilo – nastavlja baksuzni tiktoker.

Kako prenosi britanski San, devojka je udata već sedam godina, živela je zajedno sa suprugom i ćerkom, ali je, očito, htela malo da se zabavi sa strane. Korisnici su bili šokirani mladićevim iskustvom, ali su zaključili da je bolje tako nešto saznati na prvom sastanku nego kasnije, kada se razviju osećanja.

Kasnije je objavio još nekoliko snimaka u kojima je ispričao da je muškarac odmah tražio razvod od supruge, a on je ostao u kontaktu s njim i čak ga je jednom prilikom upoznao sa svojom prijateljicom sa kojom je muškarac sada u vezi. (objektiv.rs)