Roditelji nakon sahrane ćerke pronašli PISMO: Sadržaj ih je ŠOKIRAO, ovako nešto nisu očekivali (VIDEO)

Zanimljivosti

Roditelji nakon sahrane ćerke pronašli PISMO: Sadržaj ih je ŠOKIRAO, ovako nešto nisu očekivali (VIDEO)

Njena smrt je bio užasan udarac za porodicu

Potresna priča o mladoj devojci, čiji se život prerano ugasio, ostavio je bez teksta milione ljudi širom sveta. Naime, Tejlor Smit je preminula od komplikacija upale pluća. Njeni roditelji su nakon sahrane pronašli pismo, čija sadržina ih je šokirala, jer nisu očekivali da će tako nešto pročitati.

Tejlor je živela s porodicom u Džonsonu, Tenesi, a umrla je sa 12 godina. Do tada, Tejlor je bila srećna i zdrava devojčica. Njena smrt je bio užasan udarac za porodicu. Trebalo je da prođe neko vreme kako bi roditelji bili u stanju da prođu po njenim stvarima. Kada su to napokon uradili, pronašli su nešto neverovatno. Nisu znali, ali Tejlor je napisala pismo sebi kao studentu. Kada su pročitali šta piše unutra, preplavile su ih emocije.

Tejlor je napisala sama sebi pismo, jer je ceo život pred njom. Tejlor je napisala i instrukcije na koverti. Ipak, te instrukcije nažalost više nisu važile. S obzirom da Tejlor nije mogla sama da otvori pismo, roditelji su odlučili da oni urade to za nju.

Draga Tejlor,

Kako je život? Život je prilično jednostavan sada. Čestitam ti na završavanju srednje škole, ako nisi uspela vrati se i opet probaj. Uzmi tu diplomu. Je l’ smo na koledžu? Ako nismo, razumem. Sigurno imamo dobar razlog za to. Nemoj da zaboraviš, danas je Alanin 11. rođendan. Već 11! U moje vreme, tek je napunila jednu. Kakav je tvoj odnos sa Bogom? Da li si se molila, čitala Bibliju ili si otišla direktno da mu služiš?

Ako nisi ustani i uradi to. Ne zanima me u kom smo trenutku života sada, ali uradi to! On je bio ismevan, tučen, mučen i razapet zbog tebe. Čovek bez greha koji ništa pogrešno nije uradio. Jesi li putovala, izašla iz zemlje? Jesi li letela avionom? Da li živiš sama sada? Mislim da je to to za sada. Zapamti, prošlo je 10 godina od kada sam ovo pisala. Svašta se desilo, dobro i loše. Tako život funkcioniše, a mi moramo da se složimo sa tim. Iskreno, Tejlor Smit.

Iako Tejlor nikad neće pročitati svoje pismo, ono možda krije neku poruku koja baš vama može da pokaže koliko treba ceniti život i uživati u svakom danu punim plućima, kao i to da treba da budemo zahvalni na svemu onome što imamo. (objektiv.rs)