ŠOK ispovest devojke: “Život mi je postao laž, odjednom sam imala 3 MAJKE i to je tek početak” (VIDEO)

Ispovijesti

ŠOK ispovest devojke: “Život mi je postao laž, odjednom sam imala 3 MAJKE i to je tek početak” (VIDEO)

Ajša je ispričala kako je sa 18 godina saznala da je čitav život živela u laži

Nedavno je TikTokom počeo da kruži izazov u okviru koga su korisnici dobili zadatak da ispričaju zašto bi po njihovom životu trebalo snimiti dokumentarac, a odgovor jedne korisnice definitivno je “ukrao” slavu svim ostalim.

Naime, tiktokerka Ajša ispričala je kako je sa 18 godina saznala da je čitav život živela u laži i da je zapravo usvojena, a da je porodica to oduvek skrivala od nje. No, priča potom postaje još čudnija.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets – Doja Cat

– Moj tata je naterao moju mamu i sestru da čuvaju tu tajnu. Saznala sam i da moja mama nije žena koja me usvojila, već je to bila tatina bivša žena, koja mu je zapravo rođaka. Kada su se razveli, htela je da ostane u kontaktu sa mnom, ali moj otac to nije želeo. Zato smo se preselili na Maltu, kako bismo pobjegli od socijalne službe – objasnila je.

– Saznala sam da me je tata lagao o celom svom detinjstvu, poslu i svemu. Kada sam ga pitala za svoju krštenicu, odbio je da mi je da, baš kao i dokumente o usvajanju. Rekao je da ih je uništio, ali to nije istina – nastavila je Ajša sa svojom filmskom pričom.

@ayeshadav

Reply to @zeeboygrindz part 2 🙂 will post more vids about everything if anyones even interested hahaaha #fyp

♬ original sound – aysh

U narednim snimcima ova mlada dama otkrila je i da je kontaktirala socijalnu radnicu koja je uspela da pronađe njena dokumenta, te da stupi u kontakt sa njenom biološkom majkom. S druge strana još uvek nije uspela da pronađe ženu koja ju je usvojila.

Korisnici TikToka pregledali su ovaj video skoro milion puta, a nisu krili koliko ih je njena priča šokirala.

@ayeshadav

Reply to @phoenix_willow 😌✌🏼

♬ original sound – aysh

– Neka neko zove Netfliks, ovo zaslužuje dokumentarac, ovo zvuči jako surovo, žao mi je što si kroz sve to prošla, mislila sam da je moja porodica problematična – pisali su. (objektiv.rs)