(VIDEO) CAR PRIZNAO: Dalila i ja smo pričali van kamera! Nećemo moći ovako 6 meseci, moraćemo sve da REŠIMO! Dejan POŠIZEO

Showbizz

(VIDEO) CAR PRIZNAO: Dalila i ja smo pričali van kamera! Nećemo moći ovako 6 meseci, moraćemo sve da REŠIMO! Dejan POŠIZEO

Filip Car otvoreno je govorio o ponovnom zbližavanju sa Dalilom Dragojević.

On je otkrio da mu je bilo zanimljivo kada se u emisiji igrao sa Dalilom, ali da nije osetio ništa.

– Iznervirao sam se, jer smo Zola i ja sinoć digli po 5.000 dinara, ostalo mi je 4.000 dinara, video sam da mi je iz jakne neko izvukao novac. Saznaću ko je, ali ću mu ja pokloniti novac. Taj je hrabar, sposoban, samo da mi kaže ko je – rekao je Car, besan kao ris.

– Bilo mi je sinoć zanimljivo, ta igrica je bila sa tom gumom, nisam osetio ništa. Osetim za crnim stolom i to budi neku nervozu u meni. Osećam se glupo, jer živim pored Dalile, ona krene na mene: “Lažov, sedi, ćuti”. Pričam sa ljudima sa strane, ne znam da li da imamo neki normalan kontakt, ne znam. Imali smo neku raspravicu van kamera, ja imam prava da radim šta hoću, slobodan sam, rekao bih. Može doći do iskrenog razgovora i da tim razgovorom nešto rešimo… Nećemo moći živeti 6 meseci na ovaj način – rekao je Filip.

Za to vreme Dalila se pravdala Dejanu, koji je želeo da zna sve detalje njenog razgovora sa Carem u izolaciji.

– Ja sam mu rekla da može sa mnom razgovarati onda kad budem ja htela, pa onda ronda, ronda – govorila je Dalila. (kurir.rs)