Našli ga kod devojke u kupatilu POD KADOM: Tokom privođenja imao molbu kojom je nasmejao policiju (VIDEO)

Zanimljivosti

Našli ga kod devojke u kupatilu POD KADOM: Tokom privođenja imao molbu kojom je nasmejao policiju (VIDEO)

Na osnovu predmeta koje je krao, prisvojio više od 3.500 evra

Neimenovani 24-godišnji mladić iz ruskog Vladivostoka, koji je pre hapšenja načinio nekoliko krivičnih dela krađe garderobe, lap-topova, telefona i ostalih predmeta iz jednog hostela, uhapšen je dok se krio kod jedne od žena žrtvi u sobi u kojoj je odsela.

Kada je saznao da je policija pokucala na vrata, došao je na “genijalnu” ideju da se sakrije u kupatilu, ispod kade, saopštilo je odeljenje MUP-a Rusije za Primorski kraj..

Pomislio je da nema šanse da ga pronađu, ali policajci su bili znatno lukaviji i nisu propustili da provere da nije slučajno u kupatilu.

Kad su ga zatekli ispod kade, policajci su ga pozdravili sa: “Zdravo, Andrjoha”, iako u zvaničnom saopštenju i novinskim tekstovima nije saopšten identitet prestupnika.

Tokom privođenja, osumnjičeni je imao samo jednu želju – zamolio je policajce da opere ruke pre nego što ga odvedu u stanicu, a neki od službenih lica nisu mogli da izdrže, a da se ne nasmeju toj molbi, prenosi Unian.ua.

Mladić je zbog krađe po hostelima prisvojio predmete u vrednosti od oko 300.000 rubalja (oko 3.600 evra), saopštila je policija.

Uglavnom su mu meta bile lakoverne žene koje je zavodio, a potom i pokrao.

– Okrivljeni je objasnio da je imovinska krivična dela izvršio radi sticanja imovinske koristi. Nikada nigde nije radio,a “obišao” je čitav region u potrazi za lakim novcem, pronalazeći utočište od lakovernih žena – navodi se u saopštenju policije. (objektiv.rs)