Držao MRTVU MAJKU dva sata u naručju: Bolničari morali da razvale vrata, a njihov potez tera suze na oči

Ispovijesti

Držao MRTVU MAJKU dva sata u naručju: Bolničari morali da razvale vrata, a njihov potez tera suze na oči

Nesrećnoj ženi nije bilo spasa

Brajan Kolgan (19) iz Boltona teška srca prisetio se trenutaka kada je u naručju držao mrtvu majku, a nije mogao da joj spase život jer je već bilo kasno.

On je te večeri uobičajeno hteo da je poseti, ali mu je bilo čudno što nije odgovarala na njegove pozive. Provirio je kroz prozor njene spavaće sobe i zatekao je kako nepomično leži u krevetu.

Mahnito je pokušao da uđe u kuću pre nego što je pozvao hitnu pomoć. Bolničari su stigli i razvalili ulazna vrata, ali je već bilo kasno.

Serena Kolgan bila je mrtva već nekoliko sati, a imala se samo 42 godine.

– Dojurio sam do nje, osećao sam se tako bespomoćno. Bilo je strašno – započeo je Brajan priču za Mančester ivning njuz.

Kada su provalili vrata, jedan od bolničara mu je rekao da je mrtva, što ga je potpuno slomilo.

– Ostao sam sa mamom, bilo je zastrašujuće videti je takvu. Držao sam je u naručju koliko sam mogao. Sedeo sam i razgovarao sa njom dva sata, iako me nije čula. Bolnička ekipa pustila me je da budem to vreme pored nje – kazao je mladić.

Tačan uzrok smrti još nije poznat, a Brajan kaže da je nekoliko godina patila od multiple skleroze.

brajan, koji je pre nekoliko nedelja posato otac, radovao se što će prvi Božić dočekati sa svojim detetom, ali nakon ove tragedije, nijedan Božić mu više neće biti isti.

– Svakog dana mi je sve teže. Tako mi je čudno, posećivala je me je svaki dan. Božić više nikad neće biti isti. Razgovarali smo svakodnevno bez prestanka prilikom poseta i preko društvenih mreža. Imala je posebnu vezu sa mnom i mojom partnerkom – dodao je Brajan.

Mladić se sada bori da prikupi sredstva za troškove sahrane, a takođe mu mnogi pomažu u tome preko stranice GoFundMe. (objektiv.rs)