EVO KAKO DA KURKUMOM IZBIJELITE ZUBE: Treba vam samo 5 minuta, a bit će blistavo bijeli (POSTUPAK)

Zdravlje

EVO KAKO DA KURKUMOM IZBIJELITE ZUBE: Treba vam samo 5 minuta, a bit će blistavo bijeli (POSTUPAK)

Kurkuma ne samo da izbjeljuje zube, odličan je antiseptik i prirodni antibiotik, liječi ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni. Iskoristite ovu provjerenu metodu i podijelite ovu korisnu informaciju sa svojima prijateljima. Blistav, zdraviji osmijeh vam je osiguran.

Da, da, taj poznati, svestrani, čudesni žuti začin… Među stotinama ostalih dobrobiti, kurkuma će učiniti vaše zube svjetlijima za nekoliko nijansi i to u kratkom roku, prenosi uspesnazena.com.

Posebno je dobra za zube pušača i ljubitelja kave i crnog čaja.

Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži tvari koje oštećuju zubnu caklinu i desni. Nakon samo tjedan dana redovitog korištenja ove izbjeljujuće paste na temelju kurkume, može se primijetiti odličan rezultat!

Ono što trebate učiniti je sljedeće:

Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 čajne žlice).

Umočite u nju četkicu za zube i čistite zube na uobičajen način.

Nakon čišćenja, ne ispirati usta odmah, nego ostaviti pastu 3-5 minuta.

Za ovo kratko vrijeme, kurkuma će učiniti svoja čuda.

Nakon tog vremena, temeljito ispiremo usta da se odstrane i najsitnija zrnca kurkume koja mogu ostati između zubiju. Rezultat je vidljiv već nakon prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte tijekom tjedna.

Možete napraviti i pastu: od 1/4 žličice kurkume i nekoliko kapi maslinovog ulja te koristiti kao u gornjem receptu.

I još, kurkuma ne samo da izbjeljuje zube:

Kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona liječi ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni. Zaista čarobni prah.

Blistav, zdraviji osmijeh vam je osiguran. Iskoristite ovu provjerenu metodu i podijelite ovu korisnu informaciju sa svojima prijateljima.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)