ZVALI SU JE LJUDSKI KEN ZBOG OPERACIJA: Imala ih je preko 100, skoro da nema želudac i obožava da pokazuje bujne obline! (VIDEO)

Showbizz

ZVALI SU JE LJUDSKI KEN ZBOG OPERACIJA: Imala ih je preko 100, skoro da nema želudac i obožava da pokazuje bujne obline! (VIDEO)

Manekenka i starleta Džesika Alves (38), koja je pre promene p*la bila poznata kao “Ljudski Ken”, pokazala je svoje poznate obline na provokativnim fotkama u donjem vešu.

Pozirala je na krevetu samo u crvenom čipkastom brushalteru, tangama i štiklama s visokom potpeticom.

Nakon što je nedavno izgubila dosta kilogram posle operacije želuca, Džesika je postala stra*tvena posetiteljka teretane. Međutim, nije uvek prštala od samopouzdanja, pa je nedavno otkrila da je osećala pritisak kada je počela da objavljiije g*lišave fotke na čuvenoj platformi za odrasle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

– Muškarci i žene su bili znatiželjni da vide kakva sam bez odeće. Nisam sramežljiva i potrošila sam previše godina svog života na nesreću. Sada je moje vreme da istražim svoju ženstvenost i senzualnost dok mogu – rekla je za Daily Mail.

Džesika se podvrgnula operaciji promene p*la, nakon što je javno objavila da je transrodna. U avgustu je izjavila da je izgubila nevinost nakon operacije i da je to bilo neprijatno iskustvo.

Da podsetimo, Džesika Alves postala je svetski poznata kao “ljudski Ken”, međutim, nakon toga otkrio je da je transrodna osoba i posetio transformaciji u živu Barbiku. Zbog brojnih operacija, lice joj se raspada, a više i nije u mogućnosti da obavlja neke funkcije.

Naime, Barbi u pokušaju, prošla je kroz preko 100 operacija kako bi svoje telo modifikovala i bila što približnija slavnoj igrački.

Pre toga pokušala je najpre da postane ljudski Ken. Podvrgla se brojnim operacijama i ugradila implante čiji je pionir bio još jedan “živi Ken” – Džastin Džetlika.

Tada je izjavljivao da kao i njegov prethodnik neće stati dok ne postane 100 posto plastičan. Međutim, u nekom trenutku shvatio je da je transrodan, te se izjašnjava kao žena, a onda je započeo bolan proces tranzicije u suprotni p*l.

Postao je Džesika, a zbog hormona i terapija mesecima je kuburila sa kilogramima, stopala i telo bili su joj otečeni. Spas je potražila u Turskoj na rizičnoj operaciji nakon čega je bila na biljnim sokovima i gubila u proseku kilogram dnevno. (kurir.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)