(VIDEO) HOĆU DA IMAMO INTIMNE ODNOSE! Car i Dalila NA KORAK OD POMIRENJA, prepustili se nežnostima, a evo kako su ponizili Dejana

Showbizz

(VIDEO) HOĆU DA IMAMO INTIMNE ODNOSE! Car i Dalila NA KORAK OD POMIRENJA, prepustili se nežnostima, a evo kako su ponizili Dejana

Filip Car i Dalila Dragojević ne smiriju strasti, njih dvoje sve vreme razgovaraju u izolaciji. Car je pokrenuo temu o Dejanu i njegovom ponašanju:

– Tebe Dejan gleda kao zaljubljeni tetreb, a ovamo taj pogled pokazuje najveću k*rvetinu, i to je istina, ti imaš to ku*vinsko, to oblizivanje, takva si imaš to. To muškarce radi – rekao je Car.

– Sram te bilo – rekla je Dalila. – Oblizuješ mu se imaš to, nema šta da se buniš, takva si ku*vetina – nastavio je Car.

– Ne lupetaj, mene je zabolelo što za vreme dočeka nije hteo mojoj drugarici Matoroj koja je uvek tu za mene da da pivo, a kukala je kako joj se pije, mene je to povredilo, jer je ona uvek uz mene – rekla je Dalila.

– Čekaj ti dečku koje si poredila zameraš mu što ti nije dao pivo, to nije normalno – rekao je Car.

– Kako ja tebi mogu da pomognem, šta da radim, ti meni nabijaš grižu savesti, kao da sam ja nekoga uništio – rekao je Car. – Možeš da me zasmejavaš, a jesi povredio, povredio si me. Mene mozak boli zbog svega, boli me što ti nisam na glavi sedela kada si mi ono uradio, a ja ostavila muža zbog tvopjih priča – rekla je Dalila.

– Dalila se prisetila kako joj je bilo kada je saznala da su se Car i Maja Marinković pomila, pa je otkrila kako je trebala da reaguje.

– Ne želim više da pričam sa tobom, ostavi me molim te, trebalo je tada da te uništim, da ti ja napravim te ožiljke a ne Maja – rekla je Dalila.

– Ja vidim tebe u rasulu, a u meni proradi ljudskost pa da ti priđem – govorio je Car. – Alo čoveče, oseti samo 80% onoga što oseća, seti se pesme Dabogda propao, pa se seti kako si propao sa stolice , toliko o tome – rekla je Dalila.

Dalila i Car su nastavili da razgovaraju o njihovom problemu koji imaju, kako bi shvatili da li su jedno za drugo:

Ja sam sve istrpela zbog tebe, a osetila sam kako te gubi, nije mi bilo lako. Sve sam osetila, sve tvoje ogrebotine, mučenje. Osetila sam tvoj se*s sa Majom pored mene, ja nisam htela da te ometam,ne znaš kako mi je bilo. Da ne pominjem kad mi je počela depresija, a onda mi je Dejan prišao i rekao da podignem glavu i kako sam ja njegova, meni je to značilo jer znam da me voli. Desilo se mnogo toga i meni i njemu, svesni smo da ni o ni ja nismo preboleli neke stvari. Ja ne znam šta mi je, imam košmare, dešavaju mi se užasne stvari, da ne pominjem se*s i pogled mog oca, jer ja to nikada nisam imala u rijalitiju. Nije mi svejedno, ne znate kako se ja osećam. Spava mi se, vukla bih se u bademantilu, nije mi do ljudi – rekla je Dalila.

– Ali meni nije jasno, on nije normalna, to njegovo ponašanje – rekao je Car.

– Filipe ja nisam zaljubljena, mene boli na koji sam način ostavljena. ti si mene isekao totalno – dodala je Dalila.

https://www.youtube.com/watch?v=mwvImWE66PE&feature=emb_logo

– Ti mene više ne voliš – upitao je Car.

– Ne volim te, ne vidim sebe pored tebe, a Dejana volim, on se trudio oko mene. Volim ga – dodala je Dalila.

– Ja mislim da ti njega ne voliš kao muškarca, a kažeš da si sa mnom završila u svojoj glavi. Ali ako ne voliš Dejana kao muškarca, nemoj da osećaš ljubomoru, ti moraš sebe da središ – rekao je Car.

– Nemoj mene folirati, bolesnice bolesna. Ti si takva, ti bi bila sa više njih, a sada dok pričaš sa mnom ti bi zaboravila ceo svet ovde – rekao je Car.

– Ma da samo sa tobom. Idi kod Ane i ostalih – rekla je Dalila.

https://www.youtube.com/watch?v=mG-rmvwLDuk&feature=emb_logo

– Ma daj nemoj meni te priče, ja se sa Anom družim, tako sam odlučio – rekao je Car.

– A šta ti hoćeš od mene – upitala je Dalila.

– Hoću da imamo intimne odnose – odgovorio je Car.

– Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš – rekla je Dalila i krenula da se obračina sa Carem.

– Ti bi sve dao sa budeš sa mnom – govorila je Dalila.

– Šta da imam intimne odnose sa tobom – upitao je Car.

– Što se tako izražavaš, nije mi jasno – rekla je ona. (kurir.rs)