DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM, BACA SE PO PODU I URLA NA SAV GLAS! Dejan pritrčao da je smiri nakon što ju je ISPONIŽAVAO! VIDEO

Showbizz

DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM, BACA SE PO PODU I URLA NA SAV GLAS! Dejan pritrčao da je smiri nakon što ju je ISPONIŽAVAO! VIDEO

Dalila Dragojević je ispričala sve do detalja svoj odnos sa Dejanom Dragojević i Filipom Carem. Dejan je uleteo u radio i napravio potpuni lom! Sledeći zadrugar koji je gostovao u radiju je bio Filip Car.

– Zašto ponovo vređanje Dalili, a rekao si da to nećeš raditi – pitao ga je Bane.

– To što ona priča je vređanje inteligencije, jako sam se preopteretio u poslednje vreme, ostavio sam je na takav način ružan, napravio sam surove situacije ali nije se moglo drugačije završiti. Imam osećaj krivice zbog svega što se sada dešava. Ono što ona radi su nebuloze, kao da gubi konce. U ekonomskom nije bio poljubac – priča je Car.

Dalila je u tom trenutku počela da urla i lomi staklo, a onda je pala na beton. Zadrugari su se odmah skupili oko nje i pružili joj pomoć!

– Sve sam radila iz najbolje namere – urlala se Dalila dok se bacala po podu.

Dejan Dragojević opet je prišao Dalili, kako bi sprečio njen emotivni slom, a zadrugari su ga odmah sklonili, kako bi ga podsetili gde je ona bila, dok je on bio skrhan i razoren:

– Gde je bila kad je tebi bilo najteže? Maštala je o Crikvenici! Gde je bila, pi*ka ti materina? Filip Car kaže da si u pravu, svi znaju šta radi. Dosta je bilo da ti patiš zbog nekog ko je tebe povredio! – vikao je Miki na njega.

– Zamisli da ti ona kaže kako je neko tebi punio glavu! – šokiran je bio i Karić.

– Ne mogu da gledam da se neko iskasapi ovde – plakao je Dejan.

– Ona to radi iz nemoći i besa, gde je ona bila kad si se ti kasapio? – pitao je Miki. (kurir.rs)