Manijak Ivan uhvaćen na delu: U snu osetila da je neko TRLJA, pa povikala na sav glas

Svijet

Manijak Ivan uhvaćen na delu: U snu osetila da je neko TRLJA, pa povikala na sav glas

Putnica doživela neprijatnost na letu

Žena iz SAD koja je putovala avionom probudila se usred leta i videla kako joj putnik pored navodno miluje gr*di, prenosi Lad Bible.

Slučaj je dospeo na sud, a tužilac tvrdi da je žena na letu Las Vegas – Vašington primetila da joj Ivan Lopez (26) “trlja desnu do*ku”, a zatim povikala “Beži od mene!”

Lopez je tada ustao, otišao do zadnjeg dela aviona i priznao stjuardesi da je “se*sualno napao” ženu koja je sedela pored njega. Ona ga je odmah premestila iz 12. u 21. red kako bi ga udaljila od putnice.

– Tokom leta, putnica koja je sedela pored Lopeza je zaspala. U optužnici se navodi da se probudila kada je Lopez u više navrata trljao njenu desnu do*ku. Kada je putnica otvorila oči, navodno je primetila Lopeza kako se naginje nad njom, a desna je ruka mu je bila na njenoj desnoj dojci. Putnica je navodno vikala na Lopeza i on se preselio u zadnji deo aviona, gde je navodno priznao stjuardesi da je se*sualno napao ženu – navodi se u sudskim dokumentima.

Mladić se sada suočava sa optužnicom za se*sualno zlostavljanje, a ako bude osuđen prete mu dve godine zatvora. Žrtva je rekla agentu FBI da ju je Lopez dodirivao oko 10 sekundi, navodi se u izjavi u slučaju. (objektiv.rs)