Par je uživao u svom stanu, a onda je usledio horor: “Upalila sam svetlo, a on je samo pao ispred mene”

Svijet

Par je uživao u svom stanu, a onda je usledio horor: “Upalila sam svetlo, a on je samo pao ispred mene”

Ketrin je odmah pozvala hitnu i pokušala da zaustavi krvarenje peškirom dok je dozivala svog partnera da je ne napušta

Istraumirana devojka britanskog lekara koji je ubijen nakon što ga je zalutao metak pogodio u glavu dok je ležao u krevetu ispričala je sve o tragediji koja je zadesila.

Ketrin Šepard (25) je očajnički pokušavala da spase svog dečka Metjua Vilsona (31) dok su ležali i uživali u njihovom stanu u luksuznom predgrađu Brukhejven, u Atlanti. Ali momak je brzo izgubio krv i, iako je hitno prevezen u bolnicu, doktor je podlegao povredama. U njegov stan je uleteo metak iz druge zgrade, ali dr Vilson nije bio meta, veruje policija.

Suzdržavajući suze, Ketrin je rekla:

– Bili smo u krevetu kada smo čuli pucanj iz pištolj. Prvo je bilo samo nekoliko pucnja, a onda ih je bilo više i zvučalo je kao da je neko ispraznio ceo pištolj. Okrenula sam se prema Metjuu i rekla: ‘Pozvaću policiju’. Njegove poslednje reči su bile: ‘Ma, siguran sam da se samo zezaju’. Onda su pucnji ponovo počeli i tada sam čula kao nekakvu eksploziju pored kreveta. Sećam se da me je komad zida udario u nogu. Upalila sam svetlo, pogledala unaokolo, a Metju je samo pao ispred mene. Videla sam da je pogođen u glavu.

Ketrin je odmah pozvala hitnu i pokušala da zaustavi krvarenje peškirom dok je dozivala svog partnera da je ne napušta.

Par se upoznao kada je Metju studirao na Državnom univerzitetu Džordžije pre tri godine. Ketrin, takođe lekar, rekla je za The Sun:

– Imali smo vezu na daljinu. Bio je sjajan momak i stvarno smo se voleli. Bio je fantastičan i imao je odličan smisao za humor. Oboje smo znali da smo se našli. Znali smo da ćemo se venčati i razgovarali smo o tome gde ćemo živeti i kako ćemo zvati našu decu. Jednostavno ne mogu da verujem da se ovo dogodilo.

Policajac Džejkob Kisel, iz policije Bruhejvena, rekao je:

– Niko još uvek nije uhapšen, ali se ovo tretira kao ubistvo. Prvobitni izveštaj je da se pucnjava odvijala u paralelnoj ulici i mi trenutno povezujemo stvari. (objektiv.rs)