DALA MU JE BUBREG, A ON JOJ ZABIO NOŽ U LEĐA: Spasila mu život, a on se prema njoj poneo kao da je SMEĆE, a ovo je razlog! (VIDEO)

Ispovijesti

DALA MU JE BUBREG, A ON JOJ ZABIO NOŽ U LEĐA: Spasila mu život, a on se prema njoj poneo kao da je SMEĆE, a ovo je razlog! (VIDEO)

Kolin Li (30) iz Amerike je donirala bubreg muškarcu sa kojim je izlazila, a postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je otkrila da je raskinuo sa njom samo nekoliko meseci nakon operacije.

Objasnila je da je njen dečko u to vreme trebao transplantaciju bubrega jer se borio s hroničnom bubrežnom bolešću zbog koje je trebalo da ide na dijalizu sa samo 17 godina.

@colleeeniie

Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor

♬ I am at ur moms house – Elizabeth Chetwynd

Dobrovoljno je donirala jedan svoj bubreg nakon što je test pokazao da se podudaraju, no manje od godinu dana nakon operacije on je prevario, a potom je nekoliko meseci kasnije raskinuo s njom.

Zvezda TikToka skupila je više od 2 miliona lajkova na svojim videima u kojima deli poražavajući sled događaja, a mnogi je hvale što je spasila život svog bivšeg dečka i komentarišu da je on ne zaslužuje.

U jednom od svojih prvih videa, Kolin je otkrila da joj je bivši dečko rekao kako mu bubreg funkcioniše sa manje od pet posto.

– Odlučila sam se testirati da vidim podudaramo li se jer nisam htela gledati kako umire. Bila sam tako nervozna – rekla je ona.

Kada je saznala da se podudaraju, Kolin je nastavila s donacijom i oboje su se potpuno oporavili nakon uspešne transplantacije. Međutim, u naknadnom videu objasnila je da se njihov odnos ubrzo našao pod pritiskom.

Sedam meseci nakon zahvata njen je dečko tvrdio da ide na momačko veče u Vegas sa svojom crkvenom grupom za vikend.

Kolin je rekla da nije bila zabrinuta oko putovanja i odlučila se fokusirati na učenje za poslednje ispite. No, ubrzo je doživela šok kada se njen dečko vratio kući i otkrio da je varao dok je bio odsutan.

– Mnogo svađa kasnije… Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu priliku – ispričala je.

@colleeeniie

Reply to @gina.phamm Who’s interested in part 3? 😅 #fyp #foryoupage #lovestory #relationship #kidneydonor

♬ I am at ur moms house – Elizabeth Chetwynd

Kolin je objasnila da je samo tri meseca kasnije prekinuo vezu s rečima: “Ako smo namenjeni jedno drugome, Bog će nas na kraju ponovno spojiti”. Nakon toga je blokirao na svim društvenim mrežama.

Nakon toga je odlučila svoje slomljeno srce olakšati objavljivanjem videa, a među njima se našao i onaj u kom je rekla da je bivši dečko optužio da je donirala bubreg samo kako bi ‘ispala dobra’.

Snimci su dobili milione pregleda, a mnogi su osudili ponašanje njenog dečka nakon transplantacije bubrega.

U jednom od komentara piše: “Pitam se razumije li on ozbiljnost doniranja bubrega. Doslovno si žrtvovala svoj život za njega. Ti si jedna jako dobra duša”.

– Ne brini devojko, on doslovno ne može živeti bez tebe i s tim se mora nositi do kraja života – stoji u drugom.

– Nije te zaslužio niti je zaslužio bubreg koji si mu dala – pisalo je u trećem komentaru, dok je u zadnjem stajalo: “I dalje bi trebala biti ponosna na sebe, najveća je nagrada znati da ste spasili nečiji život”. (kurir.rs)

@colleeeniie

🙃🙃🙃 #fyp #foryoupage #bulletproof #relationship #lovestory

♬ Bulletproof – La Roux